Μήπως τον απασχολεί ακόμα η πρώην του; Τσέκαρε τα σημάδια…

μήπως-τον-απασχολεί-ακόμα-η-πρώην-του-τ-1103827

Ξεκινάς μια καινούρια γνωριμία, μια καινούρια σχέση. Και τσουπ, η πρώην. Τι παίζει; Είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς; Κάτι που πρέπει να σε αγχώνει; Μήπως δεν την έχει ξεπεράσει; Καταρχάς ψυχραιμία!

Αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμός και κυρίως πρόσεχε να μην σου γίνει εμμονή και φας σκάλωμα με το θέμα γιατί μπορεί να γίνεις άδικη. Η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα είναι εδώ, γράφει για τα σημάδια που πρέπει να σε ανησυχήσουν και κατόπιν ώριμης σκέψης να πάρεις τις αποφάσεις σου. Για να δούμε…

Πως θα το καταλάβεις

-Μιλάει συνέχεια για εκείνη, για το τι έκαναν μαζί, που πήγαιναν κλπ. Μπορεί βέβαια να μιλάει και θυμωμένα για εκείνη, το ίδιο σημαίνει όμως!

-Έχει ακόμη πράγματά της στο χώρο του, είτε είναι φωτογραφίες, είτε μικροαντικείμενα, είτε ρούχα…

-Κρατάει στο κινητό του ή αλλού, μηνύματά της. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τη διαγράψει από τα social media, διαφέρει όμως αν μπαίνει διαρκώς και «τσεκάρει» τις κινήσεις της, με ποιους βγήκε, αν έχει νέα σχέση κλπ.

-Ρωτάει κοινούς γνωστούς για το τί κάνει ή δείχνει αμήχανα όταν αναφέρονται σε εκείνη (εκτός αν εσύ του κάνεις συνέχεια σκηνές για εκείνη).

-Βγαίνει μαζί της για να δει πως είναι και για να τα πούνε -άλλωστε ήταν κεφάλαιο στη ζωή του, χωρίς όμως να απαντά στο κινητό του (εκτός και αν τον παίρνεις κάθε λίγο και τον βομβαρδίζεις με μηνύματα).

-Σου λέει πως είναι δυο καλοί φίλοι, εκτός αν έχουν περάσει χρόνια, έχουν προχωρήσει και οι δυο στη ζωή τους… και πάλι όμως δεν είναι δύο καλοί φίλοι!

-Μοιράζεται μαζί της ό,τι του συμβαίνει με την δικαιολογία πως έτσι είχε συνηθίσει τόσο καιρό…

-Αν σου λέει πως είναι μπερδεμένος… (μπορεί βέβαια να μην θέλει να είναι μαζί σου, δεν σημαίνει ότι σκέφτεται την πρώην!)

-Αν «κόβει» με τους κοινούς φίλους τους ή αποφεύγει να σε φέρει σε επαφή μαζί τους.

-Αν σε συγκρίνει με εκείνη!

Σίγουρα δεν σημαίνει πως πρέπει να σου γίνει εμμονή το να «ανακαλύψεις» αν τη θέλει ακόμα, που και αυτό σημαίνει με τη σειρά του πως μπορεί εσύ να τον σπρώξεις ξανά σε εκείνη, αν του μιλάς διαρκώς για αυτήν, του κάνεις σκηνές, τον ρωτάς αν είσαι πιο όμορφη εσύ από εκείνη, κλπ. Και πρόσεξε, μην μπερδεύεις την διαίσθηση με την εμμονή!

Αν λοιπόν αισθανθείς κάτι ανάλογο, δώσε λίγο χρόνο αν θεωρείς πως αξίζει η σχέση σας να συνεχιστεί. Ο καθένας μας μπορεί να χρειάζεται λιγότερο ή περισσότερο χρόνο για να κλείσουμε έναν κύκλο και να ανοίξουμε έναν καινούριο! Αν αισθάνεσαι όμως, πως η πρώην του έχει στοιχιώσει τη σχέση σας, καλύτερα να πας παρακάτω…

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook