Μήπως η σχέση σου σου προκαλεί περισσότερο άγχος από ό,τι χαρά;

μήπως-η-σχέση-σου-σου-προκαλεί-περισσό-1387118

Τα τελευταία δύο χρόνια το άγχος είναι παντού στη ζωή μας. Πρόκειται για ένα συναίσθημα που μας καταβάλλει και είναι δύσκολο κάποιες φορές να μπορούμε να το διαχειριζόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Μήπως όμως, εκτός από τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά, σου προκαλεί και ση σχέση σου άγχος; Αν ναι, τότε θα πρέπει να μην αγνοήσεις τα σημάδια και να προσπαθήσεις να βρεις λύση, αν βρίσκεται.

Όλη την ημέρα σκέφτεσαι τη σχέση σου

Άλλο το να είσαι ερωτευμένη και να τη σκέφτεσαι με χαρά και άλλο με προβληματισμό και αρνητικά σενάρια.Η πολλή ανάλυση είναι συνήθως σύμπτωμα άγχους. Πρέπει να συγκεντρωθείς στις ανάγκες σου και στην ψυχική σου υγεία, γιατί αλλλιώς δε θα την παλέψεις.

Περιμένεις συνέχεια ότι θα γίνει κάτι κακό

Ίσως μια παλιά κακή σχέση στο παρελθόν σε έχει φοβίσει τόσο, που σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά σενάρια. Μπορεί ακόμα και ο σύντροφος σου να σου δίνει τα ίδια vibes. Για αυτό και πρέπει να του μιλήσεις, ώστε όλες οι ανασφάλειες να σου λυθούν.

Δε θέλεις να περάσεις χρόνο μαζί του

Αν κάθε φορά που είναι να βρεθείς με τον δικό σου αντί να περιμένεις με ενθουσιασμό ή καλή διάθεση το ραντεβού, εσύ νιώθεις πίεση και φρικάρεις και μόνο στη σκέψη, τότε ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις λίγο χρόνο μακριά του και να δεις γιατί νιώθεις έτσι.

Κριτικάρεις στα πάντα τον εαυτό σου

Όταν κάνεις συνεχώς κριτική στον εαυτό σου, τότε σου δημιουργείς άγχος, άβολα και άσχημα συναισθήματα. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία και θα πρέπει να βάλεις τα όρια σου στο μυαλό σου.

Φοβάσαι να εκφράσεις όσα σε ανησυχούν

Αν ανησυχείς για διάφορα και νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα μοιραστείς με το ταίρι σου, αυτό μπορεί να σε αγχώσει ακόμα πιο πολύ. Η έλλιψη επικιινωνίας σε ένα ζευγάρι είναι γενικά κακή και μπορεί να το απομακρύνει. Μην διστάζεις να μιλήσεις στον καλό σου.

Είσαι υπερβολικά ευαίσθητη

Αν είσαι πολύ ευάλωτη συναισθηματικά και κλαις ή νευριάζεις με το παραμικρό στη σχέση, τότε μάλλον σου τα προκαλεί αυτή. Δες τι συμβαίνει μεταξύ εσένα και του καλού σου και λύσε το πρόβλημα.

pink.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook