Μήπως είστε ανάμεσα στα 4 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα τον Δεκέμβριο;

Ο μήνας των γιορτών, ο Δεκέμβριος φέρνει έρωτα για 4 ζώδια. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε καλεσμένοι σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και επίσημα καλέσματα, στα οποία θα παραβρεθούμε με την καλύτερη διάθεση και φορώντας τα «καλά» μας. Σε αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με κόσμο και μπορούν να προκύψουν νέες γνωριμίες. Έτσι αν είστε single δείτε αν βρίσκεστε στην λίστα με τα ζώδια που μπορεί να συναντήσουν το έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Mε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας κερδίζετε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε. Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να βρείτε τον έρωτα αυτόν τον μήνα. Μετά τις 19, μάλιστα, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σας διεκδικήσει πίσω ή να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα για να το φέρετε κοντά σας. Δώστε μια ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις που σχηματίζονται στο ζώδιο σας ευνοούν τις νέες γνωριμίες και ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να καταλήξει σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σας φέρνει την δέσμευση. Και για εσάς υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής σε κάποια σχέση που έμοιαζε να έχει τελειώσει. Όπως και να έχει τα Χριστούγεννα δεν θα είστε μόνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κάνετε νέες γνωριμίες και πολύ πιθανόν κάποια από αυτές να εξελιχθεί σε σχέση. Να είστε ανοιχτοί και να αφήσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο να μιλήσει για εσάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ