Μήνυση κατά του Άλεκ Μπάλντουιν – «Πυροβόλησε εσκεμμένα τη Χαλίνα Χάτσινς»

μήνυση-κατά-του-άλεκ-μπάλντουιν-πυ-1320636

Εσκεμμένα ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε τη Χαλίνα Χάτσινς στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust στη Σάντα Φε, όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσε η υπεύθυνη σεναρίου Μέιμι Μίτσελ.

Ενώ το Χόλιγουντ παραμένει σοκαρισμένο μετά την τραγωδία στα κινηματογραφικά γυρίσματα, αυτή η νέα μήνυση έρχεται να ταράξει εκ νέου τα νερά, καθώς στρέφεται εναντίον του ίδιου του Άλεκ Μπάλντουιν, τον οποίο κατηγορεί ότι εσκεμμένα πυροβόλησε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση της Μίτσελ, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκόπιμα πυροβόλησε τη Χαλίνα Χάτσινς, αφού δεν αναφερόταν στο σενάριο ότι έπρεπε να οπλίσει και να πυροβολήσει.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη μήνυση: “Δεν υπήρχε στο σενάριο η σκηνή όπου ο κατηγορούμενος ή οποιοδήποτε άλλο άτομο όπλιζε και πυροβολούσε. Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοπίμως, χωρίς δικαιολογία ή λόγο, όπλισε το γεμάτο όπλο και πυροβόλησε αν και η σκηνή που θα ακολουθούσε δεν περιελάμβανε πυροβολισμούς και δεν χρειαζόταν να οπλίσει”.

Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, που ήταν η οπλουργός της ταινίας, αναφέρεται επίσης ως κατηγορούμενη στην αγωγή εναντίον του ηθοποιού και της εταιρείας παραγωγής της ταινίας.

Η Μέιμι Μίτσελ διεκδικεί απροσδιόριστο ποσό για απώλεια μελλοντικών κερδών, ειδικές και γενικές αποζημιώσεις, αμοιβές δικηγόρων και υποδειγματικές αποζημιώσεις (χρηματικές αποζημιώσεις που αξιολογούνται προκειμένου να τιμωρηθεί ο κατηγορούμενος για εξωφρενική συμπεριφορά ή / και να μεταρρυθμίσει ή να αποτρέψει τον εναγόμενο και άλλους από παρόμοια συμπεριφορά παρόμοια με αυτήν που αποτέλεσε τη βάση της αγωγής).

Η αστυνομία ερευνά την τραγωδία αρκετές εβδομάδες και ανέφερε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να εξακριβωθεί πως αληθινές σφαίρες βρέθηκαν στο όπλο.

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, ο Άλεκ Μπάλντουιν καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό να επιστρέφει αργά το απόγευμα στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του Χιλάρια και κάποιους φίλους έπειτα από έξοδο εν μέσω των νομικών του προβλημάτων.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook