Μήνυσε τους γονείς του, επειδή του πέταξαν τη συλλογή του από πορνό

μήνυσε-τους-γονείς-του-επειδή-του-πέτα-812123

Ένας άνδρας στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, αποφάσισε να μηνύσει τους γονείς του, διότι του κατέστρεψαν τη συλλογή του από υλικό πορνό, αξίας χιλιάδων δολαρίων. Αξιώνει, μάλιστα, από τους δικούς τους, ως αποζημίωση 86.000 δολάρια.

Όλα άρχισαν όταν ο άνδρας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι το 2016 μετά το διαζύγιό του, όπου και παρέμεινε για 10 μήνες.

Όταν άλλαξε, όμως, σπίτι, διαπίστωσε ότι η μεταφορική δεν είχε στείλει τα κουτιά με τις ταινίες πορνό, συγκεκριμένα 12 στον αριθμό και δύο κουτιά με ερωτικά βοηθήματα. Ο πατέρας παραδέχθηκε πως είχε καταστρέψει τα 12 κουτιά, αναφέροντας πως το έκανε για το καλό του παιδιού του.

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικά έγγραφα του δικαστηρίου ο πατέρας του ισχυρίστηκε τα εξής: «Πιστέψε το ή όχι, ένας λόγος που σου κατέστρεψα το πορνό υλικό ήταν για τη δική σου ψυχική και συναισθηματική υγεία.

Θα είχα κάνει το ίδιο αν έβρισκα κι ένα κιλό κοκαΐνης. Κάποια μέρα, ελπίζω ότι θα καταλάβεις».

Ο μηνυτής ωστόσο, διατείνεται πως η συλλογή του περιείχε σπάνιες και συλλεκτικές παραγωγές και συνολικά άγγιζε τα 29.000 δολάρια. Απέστειλε, μάλιστα, συνολικά 44 email στο γραφείο του Σερίφη αναφέροντας αναλυτικά τη λίστα όλων απολεσθέντων ταινιών, μία προς μία, και τις τιμές που θα «έπιαναν» στην αγορά.

Πηγή: real.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook