Μήνυμα συσπείρωσης στην συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά | Photos

Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, με την αφορμή την επίσκεψη του βουλευτή του κόμματος Γιάννη Ραγκούση στην πόλη.

Στο πλευρό του ο Παύλος Πολάκης και ο Γιώργος Σταθάκης, καθώς και η Βάλια Βαγιωνάκη και άλλα στελέχη του κόμματος στα Χανιά, συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον της χώρας, καθώς και για την πορεία της αναδιάταξης και συσπείρωσης του κόμματος.

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς ΣΥΡΙΖΑ Γιαννης Ραγκούσης, αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά θέματα και χαρακτήρισε κρίσιμη την τρέχουσα περίοδο χωρίς ωστόσο να πρέπει να δημιουργείται πανικός. Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κινηθεί αντιπολιτευτικά έναντι στη Νέα Δημοκρατία, παρότι η ίδια δεν έκαναν το ίδιο σε αντίστοιχα θέματα στο παρελθόν. “Ο Τσίπρας δε θα γίνει Μητσοτάκης σε αυτά τα θέματα”, είπε χαρακτηριστικά.Ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, χαρακτήρισε τη σημερινή συνεστίαση ως ένα μέσο ο κόσμος να έρθει κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε παράταξη κίνηση που ανασυγκροτείται, αλλάζει και απευθύνεται με νέο πρόγραμμα στις σύγχρονες ανάγκες. “Βασικό μέλημα για μας είναι να τιμωρηθούν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα”, τόνισε με νόημα ο πρώην υπουργός.Ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης, ως πρόεδρος της επιτροπής για το νέο πρόγραμμα, είπε ότι το κόμμα πρέπει στη νέα του καμπή να εστιάσει στην κλιματική αλλαγή, τις ανισότητες και τα κοινωνικά δικαιώματα, ενώ έκανε λόγο και για τις πρώιμες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν.

zarpanews.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ νεολαία βλέπω, ο μέσος όρος ηλικίας από 55 και πάνω, παλαιοπασοκοι οι περισσότεροι. Ωραία ανανέωση της «αριστεράς». Να τους χαιρομαστε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ