Μήνυμα για την σωτηρία του πλανήτη από τους μαθητές των Χανίων

μήνυμα-για-την-σωτηρία-του-πλανήτη-από-929214

Το δικό τους μήνυμα, έστειλαν το πρωί μαθητές από σχολεία των Χανίων, με αφορμή τις κινητοποιήσεις για την κλιματική αλλαγή.

Έτσι, πραγματοποιήθηκε το πρωί, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με πρωτοβουλία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βαμου, δράση με την συμμετοχή μαθητών σχολείων των Χανίων για την σωτηρία του πλανήτη μας.

Όπως είπε ο κ.Φώτης Ποντικάκης, υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βαμου, αυτό που πρέπει πλέον να γίνει, είναι όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, να ακούσουν την φωνή των νέων ανθρώπων και των επιστημόνων.

Τόνισε ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν, από τους δήμους, τις περιφέρειες, μέχρι τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην πρύτανης του Π.Κ κ. Γιάννης Φίλης που είπε με έμφαση πως η κατάσταση του πλανήτη είναι τέτοια που μπορούμε να πούμε πως οδεύει σε ένα αβέβαιο και δυσοίωνο μέλλον που θα διαρκέσει χιλιάδες χρόνια.

Ο κ. Φίλης περιέγραψε φαινόμενα, αναπόφευκτα να συμβούν αν συνεχίσουμε να καταστρέφουμε τον πλανήτη μας όπως ξηρασίες, νέες αρρώστιες, άνοδο της θάλασσας, διάβρωση των ακτών κ.α.

Zarpanews.gr

One thought on “Μήνυμα για την σωτηρία του πλανήτη από τους μαθητές των Χανίων

  1. Uiteindelijk zullen de machtshebbers van de wereld moeten luisteren naar de stem van jongeren over de
    hele wereld, ze zullen wel moeten.
    Het is een geweldig initiatief, want er moet tenslotte wat gedaan worden met al deze protesten.
    Dit geldt natuurlijk ook voor de wetenschapers.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook