Μήνυμα για δράση και αγώνα στην προβολή ταινίας από τον Σύλλογο Γυναικών Χανίων

μήνυμα-για-δράση-και-αγώνα-στην-προβολ-842239

Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της ΟΓΕ, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής του δράσης διοργάνωσε την Τετάρτη 31-7 στις 20:30 το απόγευμα στο πάρκο του Αϊ – Γιάννη προβολή ταινίας για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά:

«Κατά τη διάρκεια μίας όμορφης και δημιουργικής βραδιάς μέλη του Συλλόγου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με αρκετούς νέους γονείς οι οποίοι μεταξύ των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια μίλησαν και για την ανάγκη παρόμοιων δράσεων.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Συλλόγου κάλεσαν τους γονείς σε κοινή δράση και αγώνα για να μπει, επιτέλους, ένα φρένο σε πολιτικές οι οποίες θυσιάζουν τον ελεύθερο χρόνο μας στο βωμό του κέρδους με “ευέλικτες” μορφές εργασίας, με εργασία χωρίς ωράριο, με κατάργηση της κυριακάτικης εργασίας.

Στον αντίποδα παλεύουμε για το δικαίωμά μας στην εργασία, στην μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο, στην μόρφωση, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στη ΖΩΗ με δικαιώματα για εμάς και τα παιδιά μας, με βάση τις σύγχρονες κατακτήσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook