Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός ο φετινός τελικός στο Κύπελλο Χανίων

μινώταυρος-πανακρωτηριακός-ο-φετινό-990070

Γνωστό έγινε το ζευγάρι του φετινού τελικού στο Κύπελλο Χανίων. Αυτό είναι το Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός. Οι δυο ομάδες κατάφεραν να φτάσουν σε δύσκολες νίκες στους ημιτελικούς που έδωσαν απέναντι σε Ίκαρο και Απόλλωνα αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στη Σούδα πραγματοποιήθηκε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι το οποίο έμελλε να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο Πανακρωτηριακός παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένος και ουσιαστικός, ευστοχώντας σε τέσσερα έναντι δύο του Απόλλωνα και έτσι με συνολικό σκορ 6-4, αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν ισόπαλες με 2-2, κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση.

Ο Πανακρωτηριακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ στο 41’ του Παντελακάκη, κατάφερε όμως στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ο Βασιλομιχελάκης ισοφάρισε στο 58’ σε 1-1 ενώ στο 72’ ακολούθησε το δεύτερο γκολ από τον Μπαδιεριτάκη. Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Νταγκουνάκης για τον Απόλλωνα ισοφάρισε σε 2-2, με συνέπεια οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι. Εν τέλει, το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι, με τους παίκτες του Πανακρωτηριακού να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι.

Αντίθετα, στις Μουρνιές, χάρη στο γκολ του Δημητρίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 30’, ο Μινώταυρος κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση σε βάρος του Ίκαρου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Χανίων είναι προγραμματισμένος να γίνει το Μάρτιο και σε κάθε περίπτωση η ΕΠΣ Χανίων θα κάνει γνωστή σε λίγο καιρό την ακριβή ημερομηνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook