Μήνας του μέλιτος μέσα στην πανδημία: Tips για να μην αγχώνεσαι

μήνας-του-μέλιτος-μέσα-στην-πανδημία-tips-1250342

Όταν σκεφτόσουν τον γάμο των ονείρων σου, σίγουρα η πανδημία δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Σκεφτόσουν μία μεγάλη τελετή, στην οποία οι καλεσμένοι να μη φοβούνται να παρευρεθούν. Ένα γλέντι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και εννοείται το ταξίδι του μέλιτος.

Εκείνο το ταξίδι πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό από τα άλλα. Να είναι εφάμιλλο της περίστασης, με τη σημασία που του αξίζει. Να απολαύσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, αφήνοντας τις σκοτούρες και τους προβληματισμούς πίσω.

Ο κορoνοϊός, όμως, εκ των πραγμάτων περιπλέκει τα πράγματα. Φοβάσαι να ταξιδέψεις και είναι ανθρώπινο. Τα αεροπλάνα, για παράδειγμα, είναι ένας χώρος στον οποίο συναντιούνται πολλοί άνθρωποι. Οπότε το να το επιλέξεις έχει να κάνει με κάτι καθαρά προσωπικό.

Αεροπορικό ταξίδι σε κοντινό προορισμό

Πολλά ζευγάρια τείνουν να επισπεύδουν την αεροπορική διαδρομή επιλέγοντας μία πτήση σε κοντινό προορισμό. Σαφώς και είναι κάτι πολύ διαφορετικό το να ταξιδεύεις μία ολόκληρη μέρα για ένα εξωτικό ταξίδι και το να πάρεις μία σύντομη πτήση μέχρι την Ιταλία. Κι αυτό ίσως να αποτελεί τη λύση στο να κάνεις μεν το ταξίδι αλλά να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάτι.

Ταξίδι με αυτοκίνητο

Άλλη λύση αποτελεί το αυτοκίνητο. Ο μήνας του μέλιτος σε έναν προορισμό, όπως η Θεσσαλονίκη ή η Πελοπόνησσος, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, απομακρύνει κάθε φόβο μεταφορικού μέσου. Άσε που μπορείς να επιλέξεις ένα road trip σε ευρωπαϊκές χώρες και να απολαύσετε μαζί με τον καλό σου τη διαδρομή σε εκπληκτικά τοπία.

Choose & Relax

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σκέφτεσαι ότι αυτή είναι μία περίοδος που πρέπει να απολαύσεις και να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος. Οπότε, επίλεξε αυτό που ανταποκρίνεται περισσότερο στο δικό σου γούστο και… καλά να περάσετε!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook