Μίνα Γκάγκα από τα Χανιά: Είναι νωρίς για να αρθούν τα μέτρα, πρέπει να προσέχουμε | Video

μίνα-γκάγκα-από-τα-χανιά-είναι-νωρίς-γι-1407240

Στα Χανιά βρέθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Επέτειο της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.

Η υπουργός βρέθηκε στην δοξολογία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η υπουργός αναφέρθηκε σχετικά με το πολυσυζητημένο τέλος της πανδημίας, τονίζοντας ότι πρέπει ακόμα να προσέχουμε.

«Έχουμε αρκετά κρούσματα, ευτυχώς χωρίς αντίστοιχα τον αριθμό των εισαγωγών που είχαμε με τα προηγούμενα κύματα, με πολύ μεγάλη διαμόλυνση στην κοινότητα. Πρέπει να προσέχουμε για την υγεία του καθενός από εμάς, για μια καλύτερη πορεία στο χρόνο και ένα καλό καλοκαίρι», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός.

Σχετικά με την άρση των περιορισμών η κυρία Γκάγκα ανέφερε ότι «είναι νωρίς ακόμη να το συζητήσουμε».

Σε ότι αφορά την αύξηση των κρουσμάτων που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες σημείωσε: «Είμαστε καλύτερα, οι περισσότεροι εμβολιασμένοι και κάποιοι από εμάς έχουμε ανοσοποιηθεί από νόσηση. Τα εμβόλια είναι η λύση στα λοιμώδη νοσήματα. Τώρα έχουμε όλων των ειδών τα εμβόλια και είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε».

Αναφορικά με τα προβλήματα υποστελέχωσης που υπάρχουν στα νοσοκομεία της Κρήτης και επεσήμανε και με επιστολή του ο Ιατρικός Σύλλογος η Υπουργός σημείωσε:

«Δέκα χρόνια κρίσης έκαναν τα νοσοκομεία να φυλλοροούν. Έχει γίνει μια γιγάντια προσπάθεια και έχουν στελεχωθεί. Δεν είναι όλες οι θέσεις μόνιμες, προχωράμε και σε μόνιμες θέσεις. Χρειαζόμαστε μια πιο μεγάλη σύμπνοια και από τους γιατρούς εκτός συστήματος να βοηθήσουν στα νοσοκομεία.  Οι προσλήψεις γίνονται. Θέλουμε να γίνονται με αξιολόγηση ώστε οι γιατροί μας να είναι οι καλύτεροι του συστήματος και οι ασθενείς να έχουν την αντιμετώπιση που χρειάζονται».

One thought on “Μίνα Γκάγκα από τα Χανιά: Είναι νωρίς για να αρθούν τα μέτρα, πρέπει να προσέχουμε | Video

  1. Πες το στον πρωθυπουργό σου που είναι ανέμελος.εμεις το φάγαμε το «γλυκο» για να μην το γράψω αλλιώς, που μας ταισατε. Και προσέξαμε και μέτρα τηρήσαμε και την πελατεία χάσαμε και λογαριασμούς ΔΕΗ 2000 ευρώ τον μήνα πληρωνουμε.
    Αντε στο καλό κορίτσι μου ελπίζω να σε κέρασαν κανένα καλό καφεδάκι και νερατζακι αφού κατεβηκες στα Χανια να κάνεις τη γλάστρα για δύο ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook