Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει σημάδι της από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

μίνα-αρναούτη-αποκαλύπτει-σημάδι-της-1443456

Για πρώτη φορά, ύστερα από 6,5 χρόνια, η Μίνα Αρναούτη επέλεξε να δείξει ένα από τα σημάδια που της άφησε το μοιραίο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη ήταν συνοδηγός στο τζιπ του γνωστού τραγουδιστή και υπέστη σοβαρά τραύματα που… οδήγησαν σε πολλά χειρουργεία για την αποκατάσταση της. Το σημάδι που αποκαλύπτει σε φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά της και τρύπησε τον πνεύμονα της.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

“Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατί τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά από 6.5 χρόνια! Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ’ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’ ανάγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε όλους .. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαίνομαι τα κατ’ ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα από άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα.

Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ένα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους. Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια καπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.

Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε, δεν αγαπάμε ότι μας πονά, κακά τα ψέματα. Όμως, παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’ αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται από την δυστυχία των άλλων.

Καλή σας ημέρα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook