«Μην με χτυπάτε μέσω του γιου μου»

μην-με-χτυπάτε-μέσω-του-γιου-μου-1066176

Οι πρωτοβουλίες που έχει πάρει ως τώρα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προφανώς και είναι συγκρουσιακές από μόνες τους: όταν, για παράδειγμα, κάποιος επιλέγει εν μέσω πανδημίας να κάνει «ανοιχτά» εγκαίνια στην πλατεία Ομονοίας ρισκάροντας συνωστισμό ή κλείνει βασικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας όταν η κυβέρνηση μας ζητά να… μετακινούμαστε με τα ΙΧ μας και να αποφεύγουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δεν μπορεί να ελπίζει ότι δεν θα δεχθεί κριτική.

Ωστόσο, στο περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη φαίνεται πως υποψιάζονται ότι οι βολές σε βάρος του Κώστα Μπακογιάννη -ή, τουλάχιστον, κάποιες απ’ αυτές- έχουν ως πραγματικό στόχο την ίδια και την «σχολή σκέψης» που πρεσβεύει.

Μάλιστα, συνομιλητές του κορυφαίου στελέχους της ΝΔ εκφράζουν στον Neo την άποψη ότι «αν κάποιος θέλει να χτυπήσει την Ντόρα, ας το κάνει ευθέως και όχι με πισώπλατα μαχαιρώματα στον γιο της».

3 thoughts on “«Μην με χτυπάτε μέσω του γιου μου»

  1. Σιγά μην έχει ανάγκη η Ντορούκλα να «απολογηθεί»για τον Κωστάκη της που του αρέσει ακόμα να πα7ζει με το κουβαδάκι του στην…άμμο! Μόνο που άμμος αυτή την φορά ήταν η Πρωτεύουσα της χώρας που απλά την «αναποδογύρισε»με την ίδια ευκολία που αναποδογύριζε το…κουβαδάκι του με την άμμο!

  2. Μα κυρία μου έτσι έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας σου για σένα και το αδερφό σου και πάει λέγοντας. Αναρωτήθηκες ποτέ τι έχει προσφέρει ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ η οικογένεια σου στη χώρα που τις δίνει το δικαίωμα να αφαιμάζει την χώρα για 3 γενειές τώρα ?
    Ο κόσμος άλλαξε, υπάρχουν τα σόσιαλ μίντια, ενημερώνετε, διαβάζει, ο φόβος του χωροφύλακα δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει ξανά οπότε εχε ανοικτά τα αυτιά σου γιατί σε λίγο θα ακούσεις το ο αυτοκράτορας είναι γυμνός πανελλαδικά, τό παραμύθι της δεξιάς – κεντροαριστεράς τελείωσε, το μεταναστευτικό εγινε η ταφόπλακα της οικογένειας, όσο για το γιό σου πες του να βάζει καμία κάλτσα στις δημόσιες εμφανίσεις του εκτός αν θέλει νά απαρνηθεί την Ευρυτανια από πάνω του τόσο γρήγορα που δίνει εικόνα βλαχαδερου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook