Μιμή Ντενίση: Η συγκινητική ανάρτηση έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της

μιμή-ντενίση-η-συγκινητική-ανάρτηση-έ-1284976

Η ηθοποιός έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για την μητέρα της με αφορμή τον έναν χρόνο από την ημέρα που έφυγε από την ζωή

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που η μητέρα της Μιμής Ντενίση έφυγε από την ζωή και η ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για εκείνη.

Κάτω από μία φωτογραφία με την ίδια και την αγαπημένη της μητέρα, η Μιμή Ντενίση έγραψε ένα τρυφερό κείμενο για εκείνη, εκφράζοντας το πόσο της λείπει.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ένας χρόνος χωρίς την μαμά!! Κ ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε!! Όρθια χαμογελαστή λες κ έφευγε ταξίδι!! Έτσι την έχω στον νου μου κ την θαμάζω για ότι έκανε στην ζωή της. Πνευματώδης δυνατή γενναιόδωρη καλλιεργημένη προχωρημένη φιλοσοφημένη. Ότι είμαι κ ότι έχω καταφέρει προέρχεται από εκείνη!! Με στήριζε με δικαιολογούσε δεν μ άφηνε να δειλιάζω ποτέ. Κυρίως όμως ήταν η έμπνευση μου κ ο συνομιλητής μου σε κάθε σχέδιο. Σ εκείνη διάβαζα πάντα τα έργα μου σ εκείνη περιέγραφα τα σχέδια κ τα όνειρα μου. Κ πάντα είχε μια ακόμα ιδέα να προσθέσει. Μεγάλο κενό η απουσία της. Είναι όμως πάντα στο μυαλό κ στην καρδιά μας κάθε μέρα. Η κόρη μου η αδερφή μου ο ανιψιός μου όλοι είμαστε συνέχεια αυτής της μοναδικής γυναίκας που ήταν η μητέρα μου!! Αύριο είναι το ετήσιο μνημόσυνο. Για να την φέρουμε στην μνήμη των άλλων. Όχι στην δική μας γιατί εκεί μένει μόνιμα!! #maria #the most precious #my mother #my-angel #my inspiration #forever»

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook