Μίλτος Κλωνιζάκης: «Το ΚΚΕ δεν υπόσχεται εύκολα πράγματα» – Προεκλογική ομιλία στον Κήπο | Photos

μίλτος-κλωνιζάκης-το-κκε-δεν-υπόσχετ-1694714

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε την Πέμπτη στο ιστορικό καφέ του Δημοτικού Κήπου ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Χανιά, Μιλτιάδης Κλωνιζάκης. Με τις εκλογές να απέχουν μόλις τρεις μέρες πια, ο κ. Κλωνιζάκης κάλεσε τους Χανιώτες να στηρίξουν το ΚΚΕ στις κάλπες.

Ο κ. Κλωνιζάκης είπε στους συγκεντρωμένους ότι οι εκλογές έχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες. Μίλησε για αδιέξοδα που δημιουργήσαν οι πολιτικές της ΝΔ Και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκη Ένωση

Μια μέρα νωρίτερα, ο Χανιώτης πολιτικός μηχανικός είχε μιλήσει στο Zarpa Radio 89.6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη για ζητήματα πολιτικής, ξεκαθαρίζοντας ότι το ΚΚΕ δεν ευαγγελίζεται εύκολες λύσεις:

«Το ΚΚΕ λέει δύσκολα πράγματα. Μέρος του κόσμου το εκτιμά, το θεωρεί ηθικό και έντιμο. Ταυτόχρονα όμως είναι και δύσκολο να το ακολουθήσει. Γι’ αυτό πολλές φορές πέφτει εύκολα στα διλήμματα και τους εκλογικούς εκβιασμούς. Κάποιοι έλεγαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο. Το είδαμε να συμβαίνει; Ήταν μια εύπεπτη λύση, το να πιστέψουμε ότι η χώρα θα έμενε στην ΕΕ και θα έβαζε τους κανόνες και είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Το ΚΚΕ όμως λέει ότι η προοπτική μιας χώρας που βγαίνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η ενεργοποίηση της οικονομίας της. Αυτό δεν είναι εύκολο να το χωνέψει κάποιος που έχει μάθει σε άλλο τρόπο σκέψης.»

Ο κ. Κλωνιζάκης ρωτήθηκε και για τις εκλογικές διαθέσεις των πολιτών, όπως τις αντιλαμβάνεται ο ίδιος:

«Το τραγικό γεγονός των Τεμπών ήταν το κερασάκι στην τούρτα για όσα βιώνουμε τα τελευταία 13 χρόνια. Είχαμε τα μνημόνια, τον κορονοϊό, την ενεργειακή κρίση και τα Τέμπη. Ο κόσμος είναι σε μια κατάσταση βουβής αγανάκτησης και οργής. Φαίνεται ότι για ένα μεγάλο μέρος του κόσμου αυτό θα εκφραστεί στις κάλπες. Όμως, όπως πάντα, μπαίνουν εκβιαστικά διλήμματα από τα μεγάλα κόμματα. Εγώ νομίζω ότι σε σχέση με το 2019, το ΚΚΕ είναι μια από τις τέσσερις επιλογές του κόσμου και θα μας εμπιστευθεί σε μεγαλύτερο βαθμό. Με τα στοιχεία που έχουμε, και είναι οι δημοσκοπήσεις, έστω κι αν αμφισβητούνται από πολλούς, είμαστε στο όριο του 7%.»

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ είπε ακόμα ότι θεωρεί πιθανό, το κόμμα να εκλέξει βουλευτή στα Χανιά.

        

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook