MILKO Τουρνουά 3X3: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για το 2018 με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές!

milko-τουρνουά-3x3-ολοκληρώθηκε-η-πρώτη-φάση-706857

Η πρώτη φάση της φετινής διοργάνωσης του MILKO τουρνουά 3Χ3, που πραγματοποιήθηκε από τις 17 Μαρτίου μέχρι τις 17 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ταξιδεύοντας σε 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 10.000.

Η ξεχωριστή αυτή γιορτή του αθλητισμού, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την υποστήριξη του MILKO της ΔΕΛΤΑ, προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον όλων των μικρών φίλων του μπάσκετ, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία κάθε σαββατοκύριακο να παίζουν με την παρέα τους και τους δικούς τους κανόνες, στη γειτονιά τους, σε δρόμους και πλατείες ή όπου μπορεί να στηθεί μπασκέτα.

Το MILKO Τουρνουά 3Χ3 ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για το φθινόπωρο, μόλις ξεκινήσουν τα σχολεία, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου, με στόχο να συμπληρώσει και φέτος 30 MILKO 3×3 συνολικά, από τις Σέρρες μέχρι την Κρήτη.

Το μήνυμα του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3×3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη, με δήλωση συμμετοχής στο: https://www.milko.gr/basket/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook