Ανάμεικτα συναισθήματα μετά το τελευταίο μάθημα των Πανελληνίων Εξετάσεων για τα Χανιωτάκια | Photos

ανάμεικτα-συναισθήματα-μετά-το-τελευ-1240819

Ικανοποίηση αλλά και… προβληματισμός για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου μετά και την τελευταία ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον Κουμπέ, ιδιαίτερη ήταν η αισιοδοξία των μαθητών που εξετάστηκαν σε Ιστορία και Οικονομία, κάτι που όμως δεν ίσχυε για όσους έδιναν Φυσική, όπου τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα και απαιτητικά.Ο Γιώργος, που έχει σαν στόχο τη Γυμναστική Ακαδημία και έδινε Οικονομία, σχολίασε: «Τα θέματα ήταν αρκετά βατά, με ένα δύσκολο ερώτημα που ήθελε σκέψη. Ήταν κοντά σε αυτά που περιμέναμε, αρκετά απλά για κάποιον διαβασμένο.»

Από την πλευρά του ο Ζαχαρίας, που θέλει να μπει σπουδάσει Επιστήμη Υπολογιστών, θεώρησε οτι ήταν «πιο δύσκολα από πέρσι, είχαν δύσκολες και περίεργες πράξεις, όμως οι μεθοδολογίες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στην οικονομία κάποιος που ήταν προσεκτικός θα μπορούσε να πιάσει και το 20.»

Η Ιωάννα, που θέλει να μπει σε Σχολή Οικονομικών Επιστημών σχολίασε: «Θεωρώ οτι μας «λυπήθηκαν» και έβαλαν αρκετά εύκολα θέματα, αφού όποιος είχε διαβάσει πρέπει να έχει γράψει καλά. Σε άλλα μαθήματα, όπως τα μαθηματικά, τα θέματα ήταν πολύ πιο δύσκολα.»

Ικανοποιημένος ο Γενάδιος, που έδινε Ιστορία: «Είχα διαβάσει αρκετά, οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα θέματα ήταν βατά, δεν υπήρχαν ασάφειες, ενώ η ώρα ήταν αρκετή.»

Η Αργυρώ που σκέφτεται να περάσει σε σχολή Ψυχολογίας, τόνισε οτι «τα θέματα της Ιστορίας ήταν εύκολα και αρκετά βατά, με τον χρόνο να φτάνει. Ήταν ίσως πιο εύκολα και από τα περσινά.»Τα θέματα της Φυσικά ήταν υπερβολικά πολλά και αρκετά απαιτητικά σύμφωνα με τον Μανώλη που θέλει να περάσει ΗΜΜΥ ή ΜΠΔ στο Πολυτεχνείο Κρήτης: «Όποιος προλάβει… πρόλαβε για να τελειώσει στην ώρα του.»

Δύσκολα χαρακτήρισε τα θέματα της Φυσικής και ο Στέλιος που θέλει να περάσει σε σχολή Γεωπονίας, συμπληρώνοντας οτι ήταν για πολύ καλά διαβασμένους, με τον χρόνο, ωστόσο, να μην είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook