Μικροί και μεγάλοι και μικροί έδωσαν… ζωή! – Μεγάλη η συμμετοχή των Χανιωτών στην τριπλή εθελοντική δράση της ANEK Lines | Photos

μικροί-και-μεγάλοι-και-μικροί-έδωσαν-1268880

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, η τριπλή δράση εθελοντικής προσφοράς που διοργάνωσε η ANEK Lines σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης και τα Art n’ Beauty της Κατερίνας Μπιτσάκη.

Η συμμετοχή των Χανιωτών – ανάμεσά τους και μικρά παιδιά – ήταν συγκινητική.

Από το πρωί της Τετάρτης, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν μία στάση στα Κεντρικά Γραφεία της ANEK Lines, προκειμένου να δώσουν αίμα, δείγμα μυελού των οστών και μαλλιά.

Για πρώτη φορά, υπήρξε μέριμνα για όποια κοπέλα ήθελε να κόψει και να δωρίσει τα μαλλιά της, ώστε φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς!

Ο Αύγουστος και γενικά το καλοκαίρι, είναι οι πιο δύσκολοι μήνες καθώς οι περισσότεροι σκέφτονται τις διακοπές και όχι τον συνάνθρωπο, σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» Δέσποινα Ροδουσάκη. Κι αυτό φαίνεται από τις συμμετοχές των εθελοντών αυτό το διάστημα οι οποίες είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τις άλλες ημέρες του χρόνου.

Παρ’ όλα αυτά, ο αγώνας για την προσφορά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, συνεχίζεται! Κι αν δεν προλάβατε να βρεθείτε στα γραφεία της ANEK Lines, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων συνεχίζει τις δράσεις του, στο Γενικό Νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της ANEK Lines, Γιώργος Κατσανεβάκης και η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων, Δέσποινα Ροδουσάκη
Η διευθύντρια των Art n Beauty, Κατερίνα Μπιτσάκη

zarpanews,gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook