Μικρή αναστάτωση από την «μετακόμιση» των rapid test στα Χανιά: Ακατάλληλο λόγω χειμώνα το Δημαρχείο απαντά ο ΕΟΔΥ

μικρή-αναστάτωση-από-την-μετακόμιση-1336483

Τα παράπονά τους για την αλλαγή της τοποθεσίας του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στα Χανιά που διενεργεί rapid test εκφράζουν αρκετοί πολίτες στο zarpanews.gr καθώς όπως λένε, ο χώρος του Δημαρχείου Χανίων ήταν το ιδανικό μέρος για εκείνους, αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Από την Δευτέρα, οι διαγνωστικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην 1η και 2η ΤΟΜΥ Χανίων, στο Παλιό Νοσοκομείο και για κάποιους η πρόσβαση δεν είναι εύκολη.

Ωστόσο, ήταν η μόνη λύση για το κλιμάκιο τον χειμώνα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανο Ντουκάκη, καθώς ο χώρος είναι μεγαλύτερος, υπάρχει μεγάλο πάρκινγκ ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες είναι καλύτερες και για εκείνους που εργάζονται και για τους επισκέπτες.

«Εξετάσαμε πιθανότητες και μέσω Αντιπεριφέρειας και μέσω του Δήμου Χανίων να βρούμε χώρο ο οποίος θα ήταν λειτουργικός, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί. Και η Ιερά Μητρόπολη προσπάθησε να βοηθήσει. Παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να βρούμε έναν χώρο καταλληλότερο, για την ώρα τουλάχιστον, οπότε μετακινηθήκαμε εδώ».

Υπενθυμίζεται πως η διενέργεια των δωρεάν rapid test από το επιστημονικό προσωπικό των κινητών μονάδων του Ε.Ο.Δ.Υ. θα πραγματοποιείται στο 2ο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ – 1 Η & 2 Η ΤΟΜΥ (ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (ΙSOΒΟΧ), με ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 16:30 και Σάββατο από τις 9.00 έως τις 14.30.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook