Μίκης Θεοδωράκης: Ο Νίκος Κουρής στέλνει εξώδικο στην Μαργαρίτα – Ζητά τεστ DNA

μίκης-θεοδωράκης-ο-νίκος-κουρής-στέλν-1295128

Εξώδικη πρόσκληση απέστειλε ο Νίκος Κουρής στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με την οποία την καλεί να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια. Εάν δηλαδή, ο Νίκος Κουρής είναι βιολογικό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Το εξώδικο αποκάλυψε η εκπομπή “Tlive”, στον Alpha.

Το εξώδικο του Νίκου Κουρή στη Μαργαρίτα

Σε απόσπασμα της εξώδικης πρόσκλησης, που μεταδόθηκε στην εκπομπή, ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη:

“Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου”.

Ο ίδιος ο γενετιστής, μιλώντας στην εκπομπή ότι τα αποτελέσματα ενός τέτοιου τεστ βγαίνουν σε περίπου πέντε εργάσιμες ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook