Midi φούστα: Οι 3 τρόποι να φορέσετε το απόλυτο κομμάτι της σεζόν

midi-φούστα-οι-3-τρόποι-να-φορέσετε-το-απόλυ-986717

Μετά από ένα σύντομο διάστημα απουσίας, με ορισμένες guest εμφανίσεις, η midi φούστα είναι φέτος πιο hot από ποτέ. Οι σχεδιαστές αγαπούν να εξερευνούν ξανά τις δημιουργικές δυνατότητες του ρούχου και οι fashion lovers δε χορταίνουν να πειραματίζονται με τους αμέτρητους συνδυασμούς του.

Άνετη, θηλυκή και ευκολοφόρετη, η midi φούστα αναδεικνύεται στο κομμάτι-κλειδί της μεταβατικής σεζόν, αφού μετατρέπεται από δροσερή σε ζεστή με την προσθήκη καλσόν ή μιας ψηλής μπότας.

Φοριέται με πουκάμισο, σαν ένα office look, με λευκό T-shirt και sneakers για μια μοδάτη αλλά σπορ εμφάνιση, με μεσάτο ή oversized σακάκι σε χαμηλές θερμοκρασίες που απαιτούν layering, με μαλακό πλεκτό πουλόβερ ή φούτερ (υιοθετώντας την athleisure τάση) ή ακόμα και πάνω από υφασμάτινο παντελόνι για πιο τολμηρά αποτελέσματα.

Παρακάτω δείτε τους 3 αλάνθαστους τρόπους να φορέσετε τη midi φούστα από το πρωί ως το βράδυ.

Midi φούστα+σακάκι

Πολλοί στυλίστες υποστηρίζουν ότι καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς πανωφόρι και αυτό το look τους επιβεβαιώνει.

Ένα φαρδύ ανδρικού τύπου σακάκι εξισορροπεί ιδανικά την θηλυκότητα της φούστας και δίνει έναν bossy τόνο στην εμφάνιση.

Τip: Για ένα ακόμα πιο επίκαιρο look, δοκιμάστε το συνδυασμό διαφορετικών prints.

Midi φούστα+λευκό T-shirt 

Ο πιο casual και safe τρόπος να φορεθεί η midi φούστα είναι με λευκό T-shirt (κατά προτίμηση ανδρικού τύπου για αντίθεση) και sneakers ή loafers. Ιδανικό look αν η φούστα έχει έντονο χρώμα ή pattern-σας κρατά μακριά από στυλιστικά ατοπήματα.

Midi φούστα + πουλόβερ ή φούτερ

Δεν είναι ο πιο προφανής τρόπος να φορεθεί, αλλά είναι σίγουρα ο πιο φρέσκος. Συνδυάστε την φούστα με ένα μαλακό φούτερ χωρίς κουκούλα ή ένα πολυτελές πλεκτό και μπότες με τακούνι, για ένα cosy και στιλάτο all day ντύσιμο.

Aκολουθούν επιλογές από την αγορά:

Zara

Mango

H&M

Proenza Schouler

Ganni

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook