Μηχανοκίνητη πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΝΔ

μηχανοκίνητη-πορεία-οπαδών-του-παοκ-σ-849343

Μηχανοκίνητη πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ  από το γήπεδο της Τούμπας στο γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται από τις 21.35, το βράδυ της Δευτέρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πόρισμα της ΕΕΑ, που εισηγείται τον υποβιβασμό του «δικεφάλου του Βορρά» (δείτε ΕΔΩ).

Οι πρώτες αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εισηγείται τον υποβιβασμό της ομάδας τους, ξεκίνησαν στο γήπεδο της Τούμπας, με πανό κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και συνεχίζονται αυτή τη στιγμή με μηχανοκίνητη πορεία προς τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Βόλο, για την 21η αγωνιστική της Superleague, μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε έξω από τη θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας και ξεκίνησε πορεία, με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, προς τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικές δυνάμεις φαίνεται πως επιτηρούν διακριτικά την πορεία για παν ενδεχόμενο.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook