Μιχάλης Ρέππας: Μετά το «Safe sex» τα εισητήρια που έκοψε «Το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο» ήταν μαχαιριά αφόρητη

μιχάλης-ρέππας-μετά-το-safe-sex-τα-εισητήρ-1578432

Συνέντευξη στην εκπομπή Studio 4 παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τους σταθμούς της πορείας του, την επιτυχία και την αποτυχία που γεύτηκε, ενώ προχωρά και σε μία προσωπική του εξομολόγηση.

«Ο τρόπος που είμαστε mainstream εγώ κι ο Θανάσης δε σημαίνει ότι δεν πληρώθηκε και με περιφρόνηση και με απόρριψη από διάφορους χώρους. Έχουμε κάνει κι ένα τεράστιο λάθος: απαγορεύσαμε την επανάληψη των έργων μας» εξομολογείται ο Μιχάλης Ρέππας.

«Πιστεύω πια πως είναι λάθος, γιατί πρώτον στερήσαμε από τους εαυτούς μας κάποια πνευματικά δικαιώματα που τότε μας φαίνονταν λίγα και τώρα μας φαίνονται μια χαρά. Τότε λέγαμε «Για ψίχουλα; Όχι, θα μας πληρώσετε κανονικά. Αλλιώς δεν θα υφιστάμεθα τη φθορά των επαναλήψεων». Και δεύτερον στερήσαμε από το «Δις Εξαμαρτείν» τη γνωριμία με τις νεότερες γενιές» συμπληρώνει.

Πώς αντιμετωπίζει την αποτυχία στην καριέρα του; Ο ίδιος απαντά: «Όποιος πει ότι δεν τον πειράζει η αποτυχία θαρρώ ότι υποκρίνεται. Μέχρι και το Safe Sex ήταν ένα πράγμα φοβερό: άνοδος, άνοδος, άνοδος. Μετά το 1,5-2 εκατομμύρια (του Safe Sex) το «Κλάμα Βγήκε Απ’ Τον Παράδεισο» βρέθηκε στα 600.000 εισιτήρια. Για μένα για εκείνη την εποχή ήταν μαχαιριά αφόρητη. Και στο θέατρο ήρθαν πιο χλιαρά πράγματα, έγινε το διάγραμμα πιο κυματιστό και νομίζω ότι όσα οφείλω στην επιτυχία άλλα τόσα οφείλω και στην αποτυχία. Βέβαια, η αποτυχία είναι πικρή».

 

«Τα πάντα έχω ακούσει στη ζωή μου. Ότι κάνουμε δεύτερες δουλειές, πολύ λαϊκές, πολύ χαμηλού επιπέδου, επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ταυτίσει την επιτυχία με το δευτεροκλασάτο» αναφέρει σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρέππας.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook