Μιχάλης Οικονόμου: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή | Photos

Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή.

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, επίσης ηθοποιός, είναι μαζί πολλά χρόνια, τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι και αποφάσισαν τώρα να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στο post του ο Μιχάλης Οικονόμου, ποστάροντας μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνει τη χαρά του ζευγαριου αλλά και το χιούμορ τους. Σε κάποιες από αυτές διακρίνεται μια φίλη τους να γράφει στις… τρακτερωτές σόλες των παπουτσιών τους κατά το έθιμο με τα ονόματα στα παπούτσια στους γάμους.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και πολλές φορές έχουν μιλήσει για τη σχέση τους αλλά και την απόφασή τους να υιοθετήσουν το παιδάκι αυτό, τον μικρό Νικηφόρο, που έχει μπει στη ζωή τους αναστατώνοντάς την ευχάριστα, ενώ την ίδια ώρα περιγράφουν και τις δυσκολίες και τη γραφειοκρατεία που αντιμετώπισαν ως ομόφυλο ζευγάρι.

Πριν λίγους μήνες ο Μιχάλης Οικονόμου, σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο bovary.gr πριν είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και τον Νικηφόρο, το παιδί που μεγαλώνει με τον Γιώργο Μακρή. «Ξαφνικά, από το συγγενικό περιβάλλον του Γιώργου, ήρθε και μας βρήκε αυτό το παιδί. Θέσαμε στον εαυτό μας το ερώτημα αν θα το πάρουμε εμείς ή αν θα το αφήσουμε να μεγαλώσει σε ίδρυμα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει με τη μητέρα του. Τριών μηνών πήραμε το παιδί».

Ο Μιχάλης Οικονόμου έχει περιγράψει σε άλλη του συνέντευξη τη στήριξη που απολαμβάνουν από τους γονείς τους, οι οποίοι μένουν σε διπλανά σπίτια και τους βοηθούν με τον μικρό, περιγράφοντας μια συγκινητική στιγμή. «Η μητέρα μου με συγκινεί. Τη ρωτάνε στη γειτονιά “Ποιανού είναι το μωρό, της κόρης σας;” και απαντάει αυθόρμητα: “Όχι, του γιου μου και του συντρόφου του”».

Είχε εξηγήσει επίσης για την επιλογή τους να μεγαλώσουν τον μικρό Νικηφόρο:

«Δεν μεγαλώνουμε αυτό το παιδί ακτιβιστικά ή εγωιστικά, για να διαδηλώσουμε ότι οι γκέι μπορούν να μεγαλώσουν και αυτοί ένα παιδί φυσιολογικά. Το κάνουμε πρωτίστως γιατί έτσι νιώθουμε, γιατί το έχουμε εμείς ανάγκη, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ξέρουμε ότι θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους αυτή η μοιρασιά, ότι σώζουμε ένα μικρό πλάσμα από τις κακοτοπιές του ιδρύματος στο οποίο θα κατέληγε», τονίζει ο Μιχάλης.

iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ