Μιχάλης Καλογριδάκης: Ψάχνουμε χώρους για νέα parking εντός και εκτός των Χανίων

μιχάλης-καλογριδάκης-ψάχνουμε-χώρου-954949

Την ανάγκη εύρεσης χώρων που θα χρησιμοποιηθούν σαν σταθμοί αυτοκινήτων εντός και εκτός της πόλης, αποκάλυψε ο πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου Χανίων «Κύδων Α.Ε.» και δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Καλογριδάκης, στην ενημερωτική εκπομπή του Super FM 89.6, με τον Περικλή Κουκλάκη.

Το κυκλοφοριακό είναι ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής γιατί είναι μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των Χανίων και κινούμαστε στην κατεύθυνση για να δώσουμε λύσεις, υπογράμμισε ο κ. Καλογριδάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι αναζητούνται χώροι εντός της πόλης αλλά και εκτός των ορίων του καποδιστριακού Δήμου Χανίων.

Στην αναζήτηση έχουν προκύψει και δημοτικά οικόπεδα προς αξιοποίηση, ωστόσο επειδή εντός του αστικού κέντρου οι χώροι είναι ελάχιστοι, η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί και σε περιοχές λίγο πιο έξω, όπως η λεωφόρος Μουρνιών, η οδός Γογονή και οι τριγύρω οικισμοί.

«Εκεί υπάρχουν κάποια οικόπεδα ιδιωτών, που έχουμε έρθει σε επαφή και το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερα να ανακοινώσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της «Κύδων», ενώ τόνισε ότι για μακρινές αποστάσεις από το κέντρο, εξετάζεται η χρήση mini-bus για τις μετακινήσεις των πολιτών.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Μιχάλης Καλογριδάκης: Ψάχνουμε χώρους για νέα parking εντός και εκτός των Χανίων

  1. Ε ,για επικοινωνησε με τον πρωην,το Βιρβιδακη…Ο μονος νομιζω τα τελευταια χρονια που προωθησε την ιδεα του υπογειου παρκιγνκ ΚΑΤΩ απο το σημερινο γηπεδο,αντε να φευγουνε τα αμαξια απο την ταφρο…

  2. Ανοίξτε τη Δυτική τάφρο να λυθεί άπαξ δια παντός το ζήτημα.Χωράνε χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία.Τα τείχη δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα.Η αρχαιολογία έχει καταστρέψει το κυκλοφοριακό της πόλης με την άρνηση της.

  3. @Χανιωτης Ηλιας ευτυχως που υπαρχει και η αρχαιολογια και βαζει ενα φρενο αλλιως θα πηγαιναμε στο φαρο με το μηχανακι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook