Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μελίνα Ασλανίδου μαζί στη συναυλία της χρονιάς στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Μεγάλες συναυλιακές στιγμές θα ζήσουν τα Χανιά την Δευτέρα 20 Ιουλίου με την σύμπραξη στη σκηνή Μιχάλη Χατζηγιάννη – Μελίνας Ασλανίδου!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όλοι μαζί ας απολαύσουμε με ασφάλεια το συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Τους συνοδεύουν μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και φίλων:

Σόλωνας Αποστολάκης : πιάνο, πλήκτρα , ενορχηστρώσεις, Παντελής Ντζιάλας: κιθάρες, ενορχηστρώσεις, Σπύρος Μάζης : μπάσο, Γιώργος Μητσοτάκης και Μανόλης Τόμπρος: τύμπανα , κρουστά, Στέλιος Κατσατσίδης : ακορντεόν και στο μπουζούκι ο Ανδρέας Καραντίνης.

Οι τεχνικοί ήχου: Μωραΐτης Αντώνης και Αγγελίνα Υφαντή

Φωτισμός : Δημήτρης Λάιος

Δευτέρα 20.07.2020 – Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Φοιτητές:18€
Παιδιά μέχρι 12 ετών:18€
Είσοδος:20€

Προπώληση:18€

Σημεία προπώλησης:
-Αρτοζαχαροπλαστεία “το Σπιτικό:
1)Πλατεία Δικαστηρίων
7:00-23:00
Δευτέρα-Κυριακή, καθημερινά
2)Πλατεία Δημοτικής Αγοράς
Ωράριο Καταστημάτων

-BrasDeFrères
Επιμενίδου 2, Παλιά πόλη
18:30-2:30
Δευτέρα-Κυριακή, καθημερινά

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες, περιορισμένες και στις σωστές αποστάσεις ώστε να παραμείνουμε υγιείς,σύμφωνα με τους κανόνες του Υπουργείου υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ