Μία Βρετανίδα πήγε για πλαστική στην Τουρκία και της έβαλαν ανάποδα το στήθος

μία-βρετανίδα-πήγε-για-πλαστική-στην-τ-1530817

Απίστευτη περιπέτεια είχε μία Βρετανίδα, η οποία πήγε στην Τουρκία προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση. Η ίδια είχε προηγουμένως χάσει πολλά κιλά και αποφάσισε να κάνει επέμβαση σε στήθος και χέρια. Η Τουρκία είναι παραδοσιακά πολύ φτηνότερη στις πλαστικές από τη Μεγάλη Βρετανία και έτσι αποφάσισε να κάνει το ταξίδι. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν ήταν το αναμενόμενο.

«Ποτέ δεν είχα μεγάλο στήθος αλλά ήμουν ευχαριστημένη με αυτό που είχα. Έχασα όμως πολλά κιλά και το στήθος μου ήταν σαν σακούλα δέρματος. Ένιωθα αμήχανα και έτσι αποφάσισα να κάνω χειρουργική επέμβαση. Μισούσα επίσης τις μασχάλες μου και ήθελα πολύ να τις μαζέψω. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η επέμβαση κοστίζει 8.000 λίρες, με την Τουρκία να είναι στη μισή τιμή. Εγώ ξόδεψα ώρες ψάχνοντας στο Διαδίκτυο για χειρουργούς, κάνοντας έρευνα και διαβάζοντας μαρτυρίες και κριτικές. Δεν πίστευα ότι έπαιρνα κάποιο ρίσκο».

«Ταξίδεψα, λοιπόν, στην Τουρκία με τον σύζυγό μου και εκεί συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει. Φαινόταν επαγγελματίας και όταν του είπα ότι θέλω cup C, μου τόνισε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε cup B. Ομολογώ ότι με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι έφταιγε η γλώσσα», περιέγραψε η γυναίκα στην εφημερίδα Sun. Το σοκ και οι πόνοι μετά την επέμβαση ήταν πολύ μεγάλα.

«Τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου. Είχα δύο εμφυτεύματα που βρίσκονταν ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει τελείως όλα χάλια στην επέμβαση. Ήμουν συντετριμμένη. Αρνιόμουν να βγω από το σπίτι. Τους τηλεφώνησα, αλλά αρνήθηκαν να μου μιλήσουν», υποστήριξε.

«Όταν τους παραπονέθηκα αργότερα στα social media, με μπλόκαραν. Τους απείλησα με μηνύσεις αλλά συνέχιζαν να μην απαντάνε. Στο μεταξύ, το στήθος μου χειροτέρευε. Το ένα ήταν πάνω, το άλλο ήταν κάτω. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι ήταν αυτό που είχα κάνει», πρόσθεσε.

Τελικά, η Σαμάνθα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς είχε ασφάλεια και της δόθηκε αποζημίωση. Μάλιστα λίγο αργότερα κατάφερε να εξασφαλίσει αρκετά χρήματα για να βρει έναν χειρουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο και να φτιάξει το στήθος της. Το κόστος ανερχόταν σε 8.500 λίρες.

vice.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook