Μία οικογένεια το βόλεϊ του ΟΦΗ εντός και εκτός γραμμών του γηπέδου

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, συνεχίζει να λειτουργεί σαν… οικογένεια, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Το περασμένο Σάββατο (14/9), μετά την ολοκλήρωση του εβδομαδιαίου προπονητικού προγράμματος,  όλη η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο, με τις οικογένειες τους, συμμετείχαν σε Κρητικό Γλέντι, που έγινε στο χωριό Θραψανό.

Η πρωτοβουλία, ανήκε στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στο σχολείο του χωριού και έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή, η οποία έχει και πολλούς φίλους του συλλόγου!

Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με χαρά την αποστολή της ηρακλειώτικης ομάδας και της ευχήθηκαν να έχει καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Volley League.

Οι παίκτες του ΟΦΗ και ειδικά οι ξένοι (ο Ουκρανός Στοροζίλοφ και οι Κολομβιανοί Μίνα και Καραμπαλί) εντυπωσιάστηκαν από την κρητική φιλοξενία, αλλά και από τους κρητικούς μεζέδες.

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας απόλαυσαν το φημισμένο Θραψανιώτικο ψητό, ενώ ο ντόπιος, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, εντυπωσίασε με τις ικανότητές, στους κρητικούς χορούς .

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν τη Δευτέρα (16/9) στο προπονητικό πρόγραμμα, με διπλές προπονήσεις καθημερινά (το πρωί στο στάδιο Ελευθερίας και το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου).

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ