Μια οφειλόμενη απάντηση από το zarpanews.gr στον Άρη Παπαδογιάννη

μια-οφειλόμενη-απάντηση-από-το-zarpanews-gr-στον-875500

Τρεις ημέρες πριν τον β’ γύρο των Δημοτικών εκλογών στα Χανιά και έχοντας διαισθανθεί την διαφαινόμενη ήττα του, ο Άρης Παπαδογιάννης, αποφάσισε ότι αιτία της είναι… το zarpanews.gr!

Δεν πιστεύαμε στ’ αυτιά μας, βλέποντας έναν υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων και έμπειρο αυτοδιοικητικό να λέει -στη διάρκεια του debate με τον ανθυποψήφιο του- ότι έχει γίνει -τάχα μου δήθεν-  αναφορά στον Εισαγγελέα για την προβολή του Παναγιώτη Σημανδηράκη στο zarpanews.gr, την παραμονή των εκλογών του α’ γύρου, στις 25 Μαΐου και να μας απειλεί με κυρώσεις!

Όλα αυτά από τον τηλεοπτικό «αέρα» της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, μία ημέρα μετά την «απόδρασή» του από το προαναγγελθέν debate στον SUPER FM, για την οποία μας ενημέρωσε… μέσω e-mail το γραφείο του και όχι ο ίδιος, που όπως φαίνεται ήταν… απασχολημένος.

Δείτε τι είπε στο βίντεο:

«Μας μιλάει για νομιμότητα ο κ. Σημανδηράκης; Που διαφημιζόταν το Σάββατο στο zarpa τη στιγμή που το απαγορεύει ο νόμος; Ξέρει ο κ. Σημανδηράκης ότι μπορεί να εκπέσει από το αξίωμα που διεκδικεί;Υπάρχει μάλιστα αναφορά στον Εισαγγελέα γι’ αυτό» τόνισε, προαναγγέλλοντας… κυρώσεις για τον ίδιο και για το μέσον! «Υπάρχουν όρια!»

Δέκα ημέρες μετά τις εκλογές και δεδομένου ότι δεν έχουμε δει ούτε μια δημόσια συγνώμη αλλά ούτε και τον… Εισαγγελέα, είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Παπαδογιάννη και την «παρέα» του ότι η διαφημιστική προβολή των υποψηφίων εκείνη την ημέρα, όπως και κάθε ημέρα της προεκλογικής περιόδου και σύννομη ήταν και έγινε με απόλυτη διαφάνεια και τον επαγγελματισμό που απαιτεί η ευθύνη του πρώτου ενημερωτικού ΜΜΕ στην Δυτική Κρήτη.

Παραθέτουμε την σχετική αλληλογραφία με την διεύθυνση εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών που διευκρινίζει ότι «ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος δεν εμπίπτουν στον χρονικό περιορισμό των δύο ημερών που προβλέπεται για τη χρήση κάθε μέσου διαφήμισης».

Άλλωστε, η σχετική Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών για την Εφαρµογή των διατάξεων των ν. 4255/2014 (Α΄ 89) και ν. 3023/2002 (Α΄ 146) ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των µελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της 26ης Μαΐου 2019 είχε σταλεί στο zarpanews.gr από τις 26 Απριλίου και είχαμε όλο το χρόνο να την μελετήσουμε με τους νομικούς μας συμβούλους.

Αντίθετα ο κ. Παπαδογιάννης, επέλεξε για «συμβούλους» ερασιτέχνες της πολιτικής, και όχι μόνο, που οδηγούμενοι από την εμπάθειά τους απέναντι στο zarpanews.gr τον έβαλαν να πει δημόσια και on camera, ανακρίβειες που τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Με τον ίδιο ερασιτεχνισμό, χωρίς ένα δομημένο «αφήγημα» για την πόλη και χωρίς οργανωμένη εκστρατεία, κινήθηκε σε όλη την προεκλογική περίοδο, επιλέγοντας άτομα, που απ΄ότι φάνηκε και από το αποτέλεσμα των εκλογών, ήταν ακατάλληλα να του προσφέρουν μια νικηφόρα εκλογική καμπάνια. Το εκλογικό αποτέλεσμα ήρθε σαν φυσική συνέπεια των επιλογών του, την οποία μόνο ο ίδιος δεν περίμενε σε όλη την πόλη.

Τώρα οφείλει να ζητήσει εκείνος μια συγνώμη από το zarpanews.gr. Για να αποκαταστήσει την δική του αξιοπιστία και όχι φυσικά την δική μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook