Μια… μπύρα για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Έτσι γιόρτασε τον διπλό θρίαμβο

μια-μπύρα-για-την-αντιγόνη-ντρισμπιώ-1509484

Ιστορία έγραψε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Μόναχο σήμερα, Σάββατο (20/8) κατακτώντας το νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ βάδην, ενώ λίγες μέρες πριν είχε ανέβει ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα των 35 χλμ.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζήτησε να πιει μία μπύρα για την… αποκατάσταση, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ναπολέων Κεγαλόπουλος, δήλωσε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη της, ότι της χρωστά μια μπύρα.  “Ξεκούραση χρειάζεται αλλά κυρίως δικαιούται μια μπύρα που της την έχω στερήσει και την αγαπάει τόσο πολύ”, είπε.

“Θα την έπινα έτσι κι αλλιώς. Την έχω ζητήσει αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έχει έρθει ακόμα” σχολίασε, γελώντας, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

“Εγώ την αφήνω να πιει μια μπύρα, αλλά μου χρωστάει μια σαμπάνια που πρέπει να την πιούμε στο Παρίσι σε δύο χρόνια. Και εκεί πρέπει να είναι η Αντιγόνη που ξέρουμε”, απάντησε ο προπονητής της.

Οι άνθρωποι της ελληνικής αποστολής δεν της χάλασαν, προφανώς, το χατίρι  και της πήγαν ένα ποτήρι μπύρα για να δροσιστεί. Έτσι, η Αντιγόνη Ντισμπιώτη γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα δυο χρυσά μετάλλια.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook