Μία Κρητικιά παρουσία σε σεμινάριο του παγκόσμιου οδηγισμού

μία-κρητικιά-παρουσία-σε-σεμινάριο-το-956095

Στο Διεθνές Σεμινάριο Ηγεσίας “Juliette Low Seminar 2019”, που οργανώνεται από την WAGGGS (Παγκόσμια Οργάνωση Οδηγών και Κοριτσιών Προσκόπων), συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού η εκπαιδεύτρια, κατασκηνώτρια και πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Ηρακλείου κ. Ελένη Χατζηιωάννου.

Το “Juliette Low Seminar 2019” είχε ως θέμα “#Lead_Out_Loud” και διεξήχθη ταυτόχρονα σε 20 χώρες με συμμετοχή περισσότερων από 500 εκπροσώπων από 113 εθνικές οργανώσεις Οδηγών και κοριτσιών προσκόπων ηλικίας 20 έως 30 ετών. Αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση ανάπτυξης ηγετών της WAGGGS για νέους, ενώ παρέχει στους συμμετέχοντες περιπέτειες, πολιτιστικές εμπειρίες, γνώσεις και την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με νέους από όλο τον κόσμο για μια εβδομάδα.

Η Ελλάδα συμμετείχε στο σεμινάριο που διεξήχθη στην Πολωνία από τις 14 έως χθες Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Τα στελέχη, τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου και της Ομάδας Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Ηρακλείου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού δήλωσαν περήφανα που ένα άξιο μέλος τους εκπροσώπησε την Εθνική Οργάνωση και θα μπορέσει να μεταφέρει αυτές τις σπάνιες και πολύτιμες γνώσεις πίσω στην Κρήτη και την Ελλάδα.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook