Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκίνησε για αυτά τα τρία ζώδια

μια-δύσκολη-εβδομάδα-ξεκίνησε-για-αυτ-1087560

Η έντονη κινητικότητα των πλανητών αυτή την εβδομάδα επηρεάζει θετικά τα περισσότερα ζώδια. Αισιοδοξία, θετική σκέψη και ενέργεια επικρατούν από την αρχή της εβδομάδας αφού στις 9/1 η Αφροδίτη συνάντησε τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Ωστόσο, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν δυσκολίες, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σας ικανότητα αυτή την εβδομάδα μοιάζει να σας γυρίζει μπούμερανγκ, καθώς θα μπορείτε να εκφραστείτε δυναμικά, αλλά μερικά λόγια σας ίσως προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και διαμάχες. Η λαχτάρα σας για αλλαγή και επιτυχία δεν σας βοηθά να δείτε ξεκάθαρα και αντικειμενικά τα γεγονότα. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον όγδοο οίκο σας, καλείστε να αξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα: το πείσμα και ο εγωισμός δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Σκεφτείτε δύο φορές πριν μιλήσετε και δράσετε.

Καρκίνος

Σε υψηλά επίπεδα κινείται ο εγωισμός σας αυτή την εβδομάδα κάτι που δεν θα σας βγει σε καλό. Ορισμένες φορές νομίζετε πως τα ξέρετε όλα και αρνείστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Οι σχέσεις σας με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα. Στα επαγγελματικά νιώθετε την κούραση να σας καταβάλλει. Με τη δουλειά να παίρνει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, η αποδιοργάνωση και η σύγχυση κυριαρχούν, γι’ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή.

Παρθένος

Αμείλικτη και σκληρή η συμπεριφορά σας αυτή την εβδομάδα, κυρίως προς το ταίρι σας. Νιώθετε μεγάλο δημιουργικό οίστρο, αλλά ασχολείστε μόνομε ό,τι σας αρέσει πραγματικά, αφήνοντας στην άκρη το άλλο σας μισό (που ίσως δεν σας αρέσει και τόσο, τελικά). Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου φέρνει αταξία, ταραχές και εντάσεις. Έχετε, λοιπόν, δύο επιλογές: είτε να κινηθείτε με ηρεμία και καθαρή σκέψη είτε να αφήσετε τα νεύρα να σας καταβάλλουν και να τα κάνετε… σαλάτα! Διαλέγετε και παίρνετε.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook