Μια 19χρονη φοιτήτρια στον ΔΕΔΔΗΕ Χανίων δίπλα στους εναερίτες! Photos

μια-19χρονη-φοιτήτρια-στον-δεδδηε-χανίω-1449495

Μια 19χρονη φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρονικών στο ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά, η Ευαγγελία, επέλεξε να κάνει την πρακτική της στον ΔΕΔΔΗΕ και μάλιστα κατά την προχθεσινή κακοκαιρία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το επάγγελμα του εναερίτη καθώς συμμετείχε στο συνεργείο που είχε αναλάβει αποκαταστάσεις βλαβών!

Την είδηση έκανε γνωστή ο Κωνσταντίνος Φωκάς με ανάρτησή του στην οποία αναφέρει:

Άλλη μια δύσκολη ημέρα η σημερινή για τα συνεργεία μας λόγω της αστάθειας του καιρού και το πρωινό ψιλόβροχο.

Από το πρωί, πηγαίναμε σε αποκαταστάσεις βλαβών στην Περιοχή μας, και σε περιπτώσεις που ταλαιπωρούσαν τους συμπολίτες μας ,άλλες δύσκολες και άλλες εύκολες.

Όμως σήμερα είχαμε την τύχη να έχουμε μαζί μας μια νέα κοπέλα, την Ευαγγελία, η οποία είναι φοιτήτρια στα ΤΕΗ ΧΑΝΊΩΝ, και στο τμήμα των Ηλεκτρονικών, η οποία κάνει την πρακτική της στον ΔΕΔΔΗΕ.

Έτσι, είδε με τα μάτια της το πόσο δύσκολο και επικίνδυνο είναι το επάγγελμα μας, συζητήσαμε για όλο το θέμα της ομαλής ηλεκτροδότησης των συμπολιτών μας, τα προβλήματα και τις απρόβλεπτες καταστάσεις που συναντάμε καθημερινά.

Θεωρώ ότι είναι καλό ,οι νέοι άνθρωποι να έρχονται κοντά μας, σε όλα τα επαγγέλματα ,ώστε να βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια, το ποσό εύκολο η δύσκολο είναι το κάθε τι που γίνεται στην ζωή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook