«Μη με αφήσεις ποτέ»: Μια ιστορία αγάπης που ΔΕΝ είναι αγάπη – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

μη-με-αφήσεις-ποτέ-μια-ιστορία-αγάπη-1323478

«Μη με αφήσεις ποτέ»: Μια ιστορία αγάπης που, όμως, ΔΕΝ είναι αγάπη

Το συγκλονιστικό βίντεο – γροθιά στο στομάχι που στόχο έχει να αφυπνίσει και, μακάρι, να σώσει ζωές!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» συνεργάστηκε με τη Lacta και δημιούργησαν μια, πραγματικά, συγκλονιστική ιστορία που, στην ουσία, εξηγεί τι ΔΕΝ είναι αγάπη!

Στο βίντεο όπου πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος και σκηνοθετεί ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος παρακολουθούμε την εξέλιξη μιας σχέσης που ξεκίνησε ως ονειρεμένη! Φαινομενικά όλα είναι τέλεια. Πολύ σύντομα, όμως, γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι! Το αντίθετο μάλιστα.

Σε μια κορύφωση εικόνας και συναισθημάτων, υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «Μη μου μιλάς γι’ αγάπη» των Γιάννη Σπανού και Κώστα Ασημακόπουλου και τη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη, βλέπουμε το τραγικό τέλος και το μήνυμα φτάνει σαφές: «Εκείνη δεν πρόλαβε να αντιδράσει, να κάνει κάτι. Εσύ όμως προλαβαίνεις»

«Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου κι εμείς είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε. Μέχρι σήμερα, το 2021 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται πως τις «αγαπούσαν». Αυτό δεν είναι αγάπη. Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μία σχέση. Μπες στο diotima.org.gr», διαβάζουμε στην προώθηση της καμπάνιας. Η βία έχει πολλές μορφές, ας μάθουμε, σιγά σιγά να τα αναγνωρίζουμε!

 

womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook