Μεξικό: Η τρομακτική στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος | Video

μεξικό-η-τρομακτική-στιγμή-που-ακροβά-1609137

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μια ακροβάτισσα πέφτει από εναέριο στεφάνι και χτυπά στον πάγο.

Οι θεατές του τσίρκου Fantasy World On Ice στο Tampico του Μεξικού, έπαθαν σοκ όταν είδαν την ακροβάτισσα Mia Gonzales Soto να πέφτει πάνω στο παγοδρόμιο.

Σε βίντεο που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται η ακροβάτισσα τη στιγμή που εκτελεί το πρόγραμμά της, με ένα εναέριο στεφάνι. Κάποια στιγμή, δεν πιάνει καλά το στεφάνι, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο κενό, από μεγάλο ύψος.

Δίπλα της έσπευσε ένας άνδρας, προκειμένου να την βοηθήσει, ενώ τα φώτα έκλεισαν. Το κοινό χειροκροτούσε προκειμένου να την εμψυχώσει. Η ακροβάτισσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Tampico και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Σε ανακοίνωσή του, το τσίρκο ανέφερε: «Μεταξύ του κοινού μας ήταν μια γυναίκα που ανήκει σε παραϊατρικό προσωπικό και έδωσε εθελοντικά τις πρώτες βοήθειες. Θα της είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

«Η πτώση ήταν δραματική. Ωστόσο, δεν υπήρξαν κατάγματα ή εσωτερικές βλάβες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μία κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο. Είναι καλά στην υγεία της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook