Μέτρα για τον κορονοϊό θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

μέτρα-για-τον-κορονοϊό-θα-ανακοινώσει-966532

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης από την Αυστρία και την Τετάρτη θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετάσχει στις 18.00 (ώρα Ελλάδας) στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία έχει καλέσει τους ηγέτες της Ε.Ε. ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, για το συντονισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του κορονοϊού.

Σημειώνεται πως τα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα αυξήθηκαν το πρωί της Τρίτης σε 89. Οι ασθενείς έχουν ήπια συμπτώματα ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μόνο ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.

Τα τέσσερα από τα πέντε νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες αφορούν επαφές των ήδη καταγεγραμμένων νοσούντων. Το πέμπτο κρούσμα είναι από το Λονδίνο και γι΄αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook