Μετανιωμένος ο 48χρονος που σκότωσε συγχωριανό του: «Τον σημάδεψα στα πόδια, αλλά έσκυψε και τον πέτυχα στο κεφάλι»

μετανιωμένος-ο-48χρονος-που-σκότωσε-συγ-1052075

O 48χρονος που πυροβόλησε στη Νέα Μυρσίνη της Πρέβεζας έναν συγχωριανό και τον αδερφό του, μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο (19/9) έξω από το καφενείο του χωριού. Ο 48χρονος εμφανίστηκε οπλισμένος και τραυμάτισε σοβαρά τόσο τον συγχωριανό του, ο οποίος στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του, όσο και τον αδελφό του.

Η εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του 48χρονου: «Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συμβεί αυτό, ειδικά στον αδελφό μου και τον συγχωριανό μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω. Σημάδεψα τον συγχωριανό μου στα πόδια, αλλά εκείνος έσκυψε και τον πέτυχα στο κεφάλι. Δεν είχα δόλο. Προφανώς και έχω μετανιώσει».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαγιαννίδης είπε στην εκπομπή, ότι ο 48χρονος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Εξαρχής μου δήλωσε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο. Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν που σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να συμβεί. Είναι μετανιωμένος».

Ο κ. Παπαγιαννίδης πρόσθεσε ότι κατά την απολογία του την Παρασκευή, ο 48χρονος θα αναφερθεί σε προγενέστερα συμβάντα και στο πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί.

Επίσης ο δικηγόρος τόνισε ότι η αιτία του φονικού ήταν ασήμαντη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook