Μεταμφιέστηκε σε πιλότο για να μη τον συλλάβουν σε αεροδρόμιο της Ινδίας

μεταμφιέστηκε-σε-πιλότο-για-να-μη-τον-σ-956969

Η ινδική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα που ντυμένος πιλότος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση της Air Asia, στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί, με προορισμό την Καλκούτα, σύμφωνα με την εφημερίδα India Daily.

Προορισμός του η Καλκούτα κι απλά ήθελε, όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, να γλιτώσει τις εκνευριστικές ουρές στο αεροδρόμιο και να απολαύσει κάποια από τα προνόμια των πιλότων όταν πετούν και βρίσκονται εκτός υπηρεσίας.

Και θα τα είχε καταφέρει, αν η παράξενη συμπεριφορά του δεν κινούσε υποψίες σ’ έναν αστυνομικό. Ο αστυνομικός πήρε τηλέφωνο τα κεντρικά της Lufthansa και ρώτησε αν κάποιος πιλότος της βρισκόταν στο αεροδρόμιο. Κι έτσι τελειώσαν όλα.

Ο ψευτοπιλότος παραδέχτηκε ότι την πλαστή ταυτότητα πιλότου της Lufthansa την είχει προμηθευτεί στην Μπαγκόνγκ, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για μια ταινία με θέμα την αεροπλοΐα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αρέσκεται να φορά διαφορετικές στολές, προκειμένου να τραβάει βίντεο που αναρτά στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Tik Tok.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η 1η φορά που ο «πονηρός» φίλος μας υποδύθηκε τον πιλότο, το έχει ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: airnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook