Μεταμεσονύκτιοι πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά αναστάτωσαν το κέντρο της πόλης

μεταμεσονύκτιοι-πυροβολισμοί-έξω-απ-912003

Αναστάτωση τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης, έφεραν οι πυροβολισμοί που έπεσαν έξω από νυκτερινό κέντρο.

Κάτοικοι, καταστηματάρχες αλλά και παραθεριστές των Χανίων άκουσαν έντρομοι τους πυροβολισμούς που έπεσαν εν μέσω της νύχτας και αναρωτιόντουσαν από που… έρχονταν.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, οι πυροβολισμοί «έπεσαν», έξω από νυκτερινό κέντρο τις μεταμεσονύκτιες ώρες και όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν προβληματισμό για το τι είχε γίνει.

Ωστόσο, στην αστυνομία δεν έγινε καμία επίσημη αναφορά για το περιστατικό που προβλημάτισε τους περίοικους στο κέντρο της πόλης.

Μετά και τα πρόσφατα περιστατικά που κινητοποίησαν τις αστυνομικές αρχές με άσκοπους πυροβολισμούς να πέφτουν σε πανηγύρια, δημιουργείται -και δικαιολογημένα- ένα κλίμα ανησυχίας και τρόμου στους πολίτες, που αισθάνονται απροστάτευτοι ακόμα και μέσα στην πόλη.

Και για να ανακτηθεί το αίσθημα τις ασφάλειας, θα πρέπει να γίνουν γενναίες κινήσεις από τις αρχές, εδώ και τώρα…

zarpanews.gr

6 thoughts on “Μεταμεσονύκτιοι πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά αναστάτωσαν το κέντρο της πόλης

  1. Ποτε θα αφησουν την αστυνομια να κανει την δουλεια της!!!
    Η μαγκια ειναι στο μυαλο και οχι στο κροτο!!!!!!

  2. Η αστυνομια ΤΙ χρειαζεται για να κανει τη δουλεια της ;;;;;;; Δεν μπορει βα ενροπισει 1 τετοιο γεγονος στο κεντρο των Χανιων ;;;;;;; Ποιις την εμποδιζει δηλαδη ;;;;;;;;;

  3. Ήθελα να ήξερα…. Οι μπαλωτες ενοχλούν μόνο στα πανηγύρια…. Στην κηδεία του Μητσοτάκη ήταν καλές?? Στου Κακλη ήταν καλές??? Οι ίδιοι τις παίζουν παντού!!!!
    Με τίς ευλογίες των από πάνω πέφτουν….δεν θέλουν να τούς βρουν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook