Μετάλλια και επιτυχίες για τον ΝΑΟ Σούδας σε πανελλήνια διοργάνωση | Photos

μετάλλια-και-επιτυχίες-για-τον-ναο-σού-1283303

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για το ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ και η 2η Φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου και η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021 στην Καστοριά παρόλο που την τελευταία ημέρα οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Στην 2η Φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας ο ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο.

Συγκεκριμένα για το Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ:

1. Πρώτη Πανελλήνια νίκη ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΚΑΜΑΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΚΑΥΚΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ

2. Δεύτερη Πανελλήνια νίκη ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΣΚΙΦ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

2007-2008 ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3. Τέταρτη Πανελλήνια νίκη στο σκιφ κορασίδων 12 με την μικρή μας Ελπίδα Σκούνακη

4. Πέμπτη Πανελλήνια νίκη στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Ρηγάκη Ελένη και

Μουταφίδη Ελένη,

5. Έβδομη Πανελλήνια νίκη στο διπλό σκιφ παίδων με τους νέους μας αθλητές

(μόλις 2 μήνες πλήρωμα ) Παναγιωτάκη Σπύρο και Καλφάκη Παναγιώτη.

Επίσης πολύ καλή παρουσία και σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλήτριες μας Καλλινίκου Ρένια και Παπαδοπούλου Μαριάννα καθώς και οι Βαγιόκας Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωακείμ.

Τον τίτλο του πολυνίκη της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης κατέκτησε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ενώ ΝΑΟ Σούδας (για πρώτη φορά στην ιστορία του) κατέλαβε την 2η θέση στη γενική κατάταξη.

Οι έντονες στιγμές και οι συγκινήσεις όμως δεν σταμάτησαν στους αγώνες.

Ο ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ είχε την χαρά να διοργανώσει μια μικρή τελετή βράβευσης στον χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΤΟΥΣΚΟ και την ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Όμιλός μας την προηγούμενη Τετάρτη, συνομίλησαν αλλά και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις τόσο των αθλητών/τρων μας καθώς και των γονέων και προπονητών μας.

ΣΤΕΦΑΝΕ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ευχαριστούμε!!!!!

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES , επίσημη χορηγό του τμήματος κωπηλασίας, για την στήριξη και την βοήθεια που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη- Ξενοδοχείο PILOT Beach Resort για την σημαντική του χορηγία προς τον όμιλο μας, τους γονείς των παιδιών μας αλλά και τους προπονητές μας οι οποίοι νυχθημερόν συμπαρίστανται και βοηθούν το έργο του Ομίλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook