Μεταφορές – μετακομίσεις, Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

μεταφορές-μετακομίσεις-νοσοκομείο-1345982

Στο ίδιο έργο θεατές γινόμαστε για ακόμα μια φορά στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» όπου η πίεση στις νοσηλείες για κορονοϊό οδηγεί στο άνοιγμα και δεύτερης κλινικής covid.

Φυσικά η δεύτερη κλινική δεν γίνεται σε κάποιον ξεχωριστό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο…

Η επέκταση των κλινών covid γίνεται -στα πρότυπα των προηγούμενων πανδημικών κυμάτων- σε βάρος της ορθοπεδικής κλινικής, η οποία αυτή τη στιγμή νοσηλεύει 23 ασθενείς, εμφανίζοντας πληρότητα 70%!

Εξάλλου, ήδη οι χειρουργικές κλινικές έχουν συγχωνευθεί σε μία ενώ υπάρχει και μείωση στα τακτικά χειρουργεία….

Τα δε πνευμονολογικά περιστατικά, οδηγούνται για νοσηλεία στην παθολογική κλινική, αφού η πνευμονολογική, είναι η περίφημη covid 1…

Και φυσικά το εμβολιαστικό κέντρο, το «καμάρι» του Γενικού Νοσοκομείου, έχει στηθεί εδώ και ένα χρόνο στο φυσικοθεραπευτήριο, καταπατώντας ένας εξαιρετικής σημασίας και λειτουργικότητας χώρο.

Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων εδώ και 1,5 χρόνο που λειτουργεί κανονικά σε… έκτακτες συνθήκες.

Και αυτή είναι η περίφημη στήριξη στο Ε.Σ.Υ. για την οποία είναι πολύ περήφανος ο Θάνος Πλεύρης και ο προκάτοχός του Βασίλης Κικίλιας…

Και εμείς οι Χανιώτες περήφανοι είμαστε για το Νοσοκομείο μας, αλλά για άλλους λόγους…

ΖΑΡΠ…

3 thoughts on “Μεταφορές – μετακομίσεις, Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

  1. ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΦΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ. AΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΧΑΘΗΚΕΣ.

    Ο ΜΠΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ? ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ? ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ?

    ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΑ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ? ΝΙΩΘΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ Η ΟΧΙ? ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΒ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ?

    ΞΕΦΤΙΛΑ…….

  2. να υπενθυμίσω ότι από τις πρώτες κινήσεις του απόγονου που κυβερνά το 2019 ήταν να διορίσει κομματόσκυλα διοικητές στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας. επίσης συνεπείς παραμένουν στην θέση τους για κατάργηση της δημόσιου ΕΣΥ. οπότε καμία έκπληξη το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook