Μετά την κατακραυγή για τον ηλικιακό ρατσισμό, η καφετέρια… κάνει «πάρτι» τρίτης ηλικίας!

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος με την καφετέρια της Νέας Σμύρνης που κατηγορείται για ηλικιακό ρατσισμό (δείτε ΕΔΩ).

Ο ιδιοκτήτης τους καταστήματος, μετά τη δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις και την απόλυση του υπευθύνου, επιχειρεί τώρα να κάνει ρελάνς και να διοργανώσει στη καφετέρια πάρτι αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους!!!

Όπως έγινε γνωστό, από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας πήρε τηλέφωνο στο A’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ στην καφετέρια αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους.

Ο σάλος – που δεν λέει να κοπάσει – για την καφετέρια, ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν ένας ηλικιωμένος θέλησε να πιει έναν καφέ. Δυστυχώς όμως δεν έγινε «δεκτός» καθώς όπως του είπαν… «δεν ταίριαζε με την πολιτική του μαγαζιού».

Η γνωστοποίηση του περιστατικού μέσα από τα social media προκάλεσε όπως ήταν φυσικό σάλο με τους χρήστες του διαδικτύου να μιλούν για πρωτοφανή ηλικιακό ρατσισμό και ντροπιαστικές ενέργειες.

Ο Κωστής Πιερίδης ήταν μάρτυρας του περιστατικού και έκανε γνωστό ό,τι συνέβη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η απάντηση της επιχείρησης

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η επιχείρηση τοποθετήθηκε για το περιστατικό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, ζητώντας συγγνώμη και υποστηρίζοντας ότι πρόκειται σε λανθασμένο χειρισμό ενός υπαλλήλου!

Μάλιστα, τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που ευθύνεται για το συμβάν έχει απομακρυνθεί από την επιχείρηση.

Οργή των χρηστών

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών των social media, οι οποίοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον ιδιοκτήτη της καφετέριας ότι αποποιείται των ευθυνών του, απολύοντας έναν εργαζόμενο που απλά είχε συγκεκριμένες οδηγίες.

«Σκέτος ρατσισμός αυτό που κάνατε», «καλό κλείσιμο», «αξιολύπητο», «ντράπηκε και η ντροπή, για το περιστατικό και τη στάση σας», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ