Μετά από θέατρο 37 ημερών δηλώνει μετανιωμένος ο πιλότος: «Θέλω να τιμωρηθώ»

μετά-από-θέατρο-37-ημερών-δηλώνει-μετανι-1239012

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει ότι  θέλει την παραδειγματική τιμωρία του. Σε λίγα λεπτά οδηγείται στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε βάρος του μετά την ομολογία του και ακολούθως στον ανακριτή για την απολογία του. Θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσει και θα λάβει προσθεσμία, ως έχει δικαίωμα βάσει τη νομοθεσίας.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του νεαρού πιλότου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον alpha, κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Αυτό που βάρυνε στην απόφαση των Αρχών για την έκδοση εντάλματος είναι ο τρόπος θανάτου της Καρολάιν, η σκηνοθετημένη ληστεία και η προσπάθεια παραπλάνησης των Αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν, σύμφωνα με το ένταλμα ότι δεν έχει αναστολές.

Επίσης, κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητας του ως πιλότος και της οικονομικής του άνεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 20χρονη και έπαθε σοκ όταν κατάλαβε ότι πέθανε.

Φέρεται να είπε πως σκέφτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία για να μην μείνει μόνο το παιδί τους .

protothema.gr , dikaiologitika.gr

One thought on “Μετά από θέατρο 37 ημερών δηλώνει μετανιωμένος ο πιλότος: «Θέλω να τιμωρηθώ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook