Μετά από 1100 ημέρες και πάλι ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

μετά-από-1100-ημέρες-και-πάλι-ντέρμπι-αιω-1322647

Ο αγώνας που όλο το μπασκετικό κοινό περίμενε έφτασε μετά από 1100 ημέρες. Ο λόγος για το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το οποίο θα μεταδοθεί σήμερα στις 19:30 απευθείας από την ΕΡΤ, που για άλλη μια φορά βρίσκεται δίπλα στα κορυφαία ελληνικά μπασκετικά γεγονότα.

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προέρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ οι Πειραιώτες έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής με το 6/6 που έχουν κάνει, ενώ οι πράσινοι μετρούν πέντε νίκες και μία ήττα, η οποία προήλθε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Άρη.

Τελευταία φορά που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήρθαν αντιμέτωποι για ελληνική διοργάνωση ήταν στις 13/02/2019, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου και ύστερα υποβιβάστηκαν εκούσια στην Α2 Ανδρών. Η αρχή του «μέχρι τέλους» που μέχρι σήμερα έχει αλλάξει αρκετά το ελληνικό μπάσκετ.

Παράλληλα, αυτή θα είναι και η πρώτη αναμέτρηση μετά από 17 χρόνια, στην οποία και οι δύο εμβληματικοί αρχηγοί των δύο «αιωνίων», Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης, δεν θα αγωνίζονται στο παρκέ.

Οι δύο πλευρές όπως όλα δείχνουν θα έχουν όλα τους τα «όπλα» στη διάθεσή τους για το ντέρμπι και έχουν ετοιμαστεί αναλόγως.

ertnews.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook