Μέσι: «Αργεντινή σ’ αγαπώ, στα καλά και τα άσχημα»

μέσι-αργεντινή-σ-αγαπώ-στα-καλά-και-1593915

Το όνειρό του εκπληρώθηκε. Αν κάτι έλειπε στον Λιονέλ Μέσι, αυτό ήταν η κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής. Και το κατάφερε το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ.

Εκατομμύρια κόσμου βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να αποθεώσουν τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Οι παίκτες είχαν γράψει στους λογαριασμούς τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Για τη ζεστασιά και τις εκδηλώσεις στοργής που έλαβαν. Έλειπαν μόνο τα λόγια του Λιονέλ Μέσι.

Από το Ροσάριο, όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του για να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και να περάσει τα Χριστούγεννα πριν επιστρέψει στη Γαλλία, έγραψε λίγα λόγια καρδιάς στο Instagram. «Μην προσπαθείς να το καταλάβεις. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Με τα καλά και τα άσχημα, Σ’ ΑΓΑΠΩ», έγραψε και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες για να συνοδεύσουν το μήνυμά του. Στη μία από αυτές φαίνεται με τα χέρια απλωμένα και το τρόπαιο στο ένα χέρι, με τους συμπαίκτες του πίσω. Επίσης έχει ανεβάσει ένα βίντεο, όπου φαίνεται να βγάζει selfie με φόντο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Την ίδια ώρα, η γαλλική Ligue 1 αποθεώνει τον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, με μία καμπάνια μέσω του πρακτορείου “Samba Digital”, χαρακτήρισε τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής -με έναν ιδιαίτερο τρόπο- ως τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Η γαλλική Λίγκα δημοσίευσε μια αφίσα με ένα τράγο, ο οποίος στα αγγλικά λέγεται «GOAT», αρκτικόλεξο που ορίζει επίσης τη φράση «καλύτερος όλων των εποχών» (Greatest Of All Time), γράφοντας: «Ο θρόνος είναι για σένα. Περιμένουμε την επιστροφή του βασιλιά».

Η δράση στη Ligue 1 θα επαναρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, ημέρα που η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει με την Στρασμπούρ, αλλά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρίσκεται στο Ροσάριο, δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Παρίσι πριν το 2023.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook