Μέριλιν Μάνσον: Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του – Αναζητούν στοιχεία για σεξουαλικές κακοποιήσεις

μέριλιν-μάνσον-έφοδος-της-αστυνομίας-1328935

Στο στόχαστρο της αστυνομίας έχει μπει για τα καλά ο Μέριλιν Μάνσον με τις αρχές του Λος Άντζελες να «μπουκάρουν» στο σπίτι του μετά από ένταλμα για έρευνα σχετικά με υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, για τις οποίες και κατηγορείται.

Οι ανακριτές έψαχναν διάφορα αντικείμενα που μπορεί να έχουν σχέση με τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στον Μέριλιν Μάνσον ή με τις μαρτυρίες των θυμάτων. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του Rolling Stone ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του έχει κατασχεθεί.

Η ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 29 Νοεμβρίου 2021, στις 7:00 π.μ., ντετέκτιβ από την Ειδική Μονάδα Θυμάτων του Τμήματος του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες, εξέδωσε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του κυρίου Γουόρνερ -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- στο Χόλιγουντ ως μέρος της έρευνας, που συνεχίζεται.

Ο ίδιος δεν βρισκόταν στο σπίτι του τη στιγμή που εκτελέστηκε το ένταλμα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι ντετέκτιβ κατέσχεσαν αντικείμενα όπως συσκευές αποθήκευσης πολυμέσων».

Όποιος μάλιστα έχει πληροφορίες για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα ζητούν οι αρχές. Πάντως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κανένα άλλο στοιχείο ή αποτέλεσμα των ερευνών.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι όσοι μάλιστα επισκέφθηκαν το διαμέρισμα του Μέριλιν Μάνσον δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το χαρακτηρίζουν ως «μαύρο ψυγείο» και «αποθηκευτικό χώρο για κρέατα», αφού ο διάσημος τραγουδιστής δεν επιτρέπει η θερμοκρασία στον χώρο του να ξεπερνά ποτέ τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι πληροφορίες μιλούν και για ένα δωμάτιο βιασμού. Ο Μάνσον σε συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο δωμάτιο λέγοντας πως εκεί κλειδώνει τα «κακά κορίτσια».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook