Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Έπεσα από την ταράτσα, έμεινα σαράντα μέρες στην εντατική» | Video

Για το ατύχημα που τον οδήγησε στην εντατική μίλησε μεταξύ άλλων ο αγαπητός δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος

«Ήμουν ένα πολύ ζωηρό αγόρι. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ανακάλυψα ότι είχαμε ταράτσα και υπήρχε μία κολώνα ξύλινη της ΔΕΗ κολλητά με την ταράτσα. Έκανα ένα μικρό άλμα για να πιάσω την κολώνα, δεν την έπιασα και έμεινα σαράντα ημέρες στην εντατική» σημείωσε.

Έπειτα, εξήγησε από πού αντλεί έμπνευση για τα βιβλία του: «Για να γράψω ένα βιβλίο όλα ξεκινάνε από μία ιδέα ή ένα ρεπορτάζ. Έχω μπει σε ψυχιατρείο, σε φυλακές, έχω δει εγχείρηση νεφρού και εγκεφάλου για να γράψω το βιβλίο. Η συγγραφή βιβλίων είναι δυσκολότερη από τη δημοσιογραφία».

«Εάν έγραφε κάποιος ένα βιβλίο για εμένα, θα παιδευόταν να βρει τίτλο, γιατί κάνω πολλά πράγματα» υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι όταν έκανα μία “εκπαίδευση” στον Οίκο Τυφλών στην Καλλιθέα. Εκεί έμαθα πως χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σύζυγό του και τα παιδιά του, τα οποία τώρα είναι φοιτητές: «Η γυναίκα μου ήταν η μοντέρ μου. Κάπνιζε και την ρώτησα “γιατί καπνίζετε; Τι παιδιά θα κάνετε;” και μου απάντησε “γιατί, δικά σας θα είναι;”. Έχουμε δύο παιδιά, ο γιος μου είναι στο πτυχίο στο μαθηματικό και η Κορίνα στο 4ο έτος στη Φιλοσοφική, στην Πάτρα».
protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ