Μενίδι: Μαφιόζικη επίθεση πίσω από την ισχυρή έκρηξη – Κάμερα «έπιασε» τους πιθανούς βομβιστές

μενίδι-μαφιόζικη-επίθεση-πίσω-από-την-1458240

Μυστήριο καλύπτει την ισχυρότατη έκρηξη που ισοπέδωσε παλιό ξυλουργείο στο Μενίδι και τρομοκράτησε τη γειτονιά περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (Δείτε ΕΔΩ)

Οι εικόνες μετά την μεγάλη έκρηξη στο Μενίδι είναι σοκαριστικές: το παλιό ξυλουργείο, που σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να δοθεί για ανακαίνιση, έχει ισοπεδωθεί, τοίχοι έχουν καταρρεύσει, μονάδες κλιματιστικών έχουν εκσφενδονιστεί σχεδόν 50 μέτρα μακριά, σε απόσταση 300 μέτρων έχουν σπάσει τζάμια αυτοκινήτων.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε παλιό ξυλουργείο στη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγ. Σπυρίδωνος. Από την ισχύ της έκρηξης, στο ταβάνι δημιουργήθηκε με μεγάλη τρύπα, ενώ ο χώρος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βομβιστική επίθεση και το συμπέρασμα ενισχύεται από το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή τις έρευνες έχει αναλάβει η αστυνομία. Στα χέρια των αρχών είναι και ένα βίντεο ντοκουμέντο, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Το βίντεο αυτό έχει καταγράψει, περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, μια μηχανή με δυο άτομα να πλησιάζει το παλιό ξυλουργείο και αμέσως μετά να ακούγεται η έκρηξη. Οι αρχές εκτιμούν πως ίσως τα δυο άτομα που ανέβαιναν στο μηχανάκι να πέταξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο ξυλουργείο, προκαλώντας την έκρηξη.

Ήδη, στην αστυνομία δίνουν κατάθεση τόσο ο ιδιοκτήτης του ξυλουργείου όσο και κάτοικοι της περιοχής στο Μενίδι.

Η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο…

Καθώς αρχικά μετά την έκρηξη ξέσπασε μικρή φωτιά, στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική, εκτός από την αστυνομία, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook