Μέμος Μπεγνής: Ένα παιδί είναι δέσμευση, θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

μέμος-μπεγνής-ένα-παιδί-είναι-δέσμευσ-1075889

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστό ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, και μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Σε μια κουβέντα εφ’ολης της ύλης, ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα του.

«Όχι, δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου. Καθόλου. Αλλά να είναι καλά, θέλω να είναι καλά», είπε ο Μέμος Μπεγνής και εξήγησε: «Είναι διάφορα προσωπικά… Είναι πολλά χρόνια έξω από τη ζωή μου. Απλά, χώρισαν οι δρόμοι μας και να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι».

«Και η αδερφή μου έχει την ίδια άποψη, όλοι έχουμε την ίδια άποψη», συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε και στο αν θα έκανε παιδί.

Όπως τόνισε, του φαίνεται μεγάλη δέσμευση το να έχει κανείς παιδί ενώ υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

«Δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι όσα πολλά κι αν σου δίνει ένα παιδί, είναι μια μεγάλη δέσμευση.

Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία, αλλά δε μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό», είπε αρχικά.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη και να το ξανασκεφτεί, δημείωσε: «Είμαι σταθερός στις απόψεις μου. Μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα, αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω.

Πολλές φορές δεν το ακούω, αλλά άμα το ακούσω, πάω καλά», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook