Μελβούρνη: Πανικός στα σουπερμάρκετ λόγω lockdown | Photos + Videos

μελβούρνη-πανικός-στα-σουπερμάρκετ-λ-1071700

Πανικός επικρατεί στη Μελβούρνη εξαιτίας των νέων lockdown λόγω κορονοϊού με αποτέλεσμα τεράστιες ουρές να έχουν σχηματιστεί έξω από σούπερ μάρκετ.

Πανικός επικρατεί στη Μελβούρνη εξαιτίας των νέων lockdown λόγω κορονοϊού με αποτέλεσμα τεράστιες ουρές να έχουν σχηματιστεί έξω από σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα πρωθυπουργός της πολιτείας, Ντάνιελ Άντριους, ανακοίνωσε ότι από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και για έξι εβδομάδες η μητροπολιτική Μελβούρνη επιστρέφει σε lockdown επιπέδου 3.

Ήδη ανάλογα μέτρα είχαν επιβληθεί σε προάστια τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους μόνο για ιατρικούς λόγους, για να ψωνίσουν τα απαραίτητα, να εργαστούν ή να παρακολουθήσουν μαθήματα σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως, όπως και για να ασκηθούν.

Παρ΄όλο που τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά, οι πολίτες αποφάσισαν να προμηθευτούν από νωρίς τα απαραίτητα σχηματίζοντας μεγάλες ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι δεν έχει τελειώσει. Το να προσποιούμαστε ότι τελείωσε δεν είναι η απάντηση», δήλωσε ο Ντάνιελ Άντριους, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πέρα από τα χιλιάδες κρούσματα αν δεν ληφθούν μέτρα.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook